2024 Kina (Hangzhou) Food and E -Commerce Expo and Private Domain Regiment Congress åpnet

2024 Kina (Hangzhou) Food and E -Commerce Expo and Private Domain Regiment Congress åpnet

China News Service, Zhejiang News, 25. april (Jin Jinyan) den 24., 2024 Kina (Hangzhou) Food and E -Commerce Expo og Private Land Leader -konferansen åpnet på Hangzhou International Expo Center.Temaet for denne konferansen er «fuktighet med» mat «og felles kjede». Forretningsmulighet.
Kina (Hangzhou) Food E -Commerce Expo og sjefen for det private domenebevegelsen åpnet.Bilde av Zhejiang Provincial Department of Commerce
I følge personen som har ansvaret for e -handelsavdelingen i Zhejiang Provincial Department of Commerce, samler den første Kina -maten og e -handelsutstillingen mange fremragende foretak og bedrifter i matindustrien, samt ledere av noen provinser og kommunale Regjeringsavdelinger i Kina.
Det rapporteres at det er fire utstillingshaller i denne konferansen, som er lokale spesialmatmatemner, Zhejiang Jun Wealth Theme Museum, Internet Red Explosive Museum og Famous Brand Museum.Samtidig passerte konferansen de syv forumene, den ti beste kampanjen og MCN -institusjonalisten som docking for å fremme «integrering av produksjon og kringkasting.»
Liang Zhiliang, en annen nivåinspektør for Zhejiang Provincial Department of Commerce, uttalte i åpningstalen at den digitale industrien som en viktig økonomisk søyle i Zhejiang -provinsen har også utviklet seg de siste årene. injiserte en sterk drivkraft i økonomisk vekst.Zhejiang har samlet mange e -handelsplattformer og e -handelsinstitusjoner, og har utfelt et stort antall e -handel driftstalenter og erfaring. Industri, slik at innbyggerne bedre kan glede seg over utviklingen av utvikling av handel.
Mange lokale myndigheter har deltatt i utstillingen og gitt flere eksponeringsmuligheter for lokale matmerker.
I Zhejiangs vanlige formue -tema museum, landemerke spesialmat fra 26 fylker og seks øyfylker fra de fjellrike distriktene i Zhejiang -provinsen, for MCN -institusjoner, ankre og samfunnsledere fra hele landet for å oppleve Zhejiangs karakteristiske kjøkken.
Meatan er en spesiell matbit i Fujian og Cansgnan, Fujian og Wenzhou.Lin Shangda, personen som har ansvaret for Wenzhou Alum Dada Katan, introduserte mer enn 100 WeChat om morgenen. «.
I den lokale spesialmat -temahallen åpnet utstillingsområdet fra provinsene og kommunale myndigheter over hele landet et spesielt utstillingsområde. land fra hele landet.
Det rapporteres at lokale myndigheter fra Shanxi, Yunnan, Heilongjiang og andre lokale myndigheter vil holde et spesielt promoteringsmøte for å vise utviklingen av lokal spesialmat og industri og gjennomføre investeringer i e -handelsbransjen.(over)
Rapport/tilbakemelding