2024 World Vocational and Technical Education Development Conference er i ferd med å bli holdt

People’s Daily Online, Beijing, 26. april (reporter Liu Mengqi) Reporteren lærte fra Kunnskapsdepartementet at 2024 World Vocational and Technical Education Development Conference vil bli holdt i Tianjin i slutten av juli.Konferansen ble organisert i fellesskap av Kunnskapsdepartementet, den nasjonale komiteen for den kinesiske utdanningsorganisasjonen og Tianjin Municipal People’s Government.
Temaet for Ecconational Education Exhibition er «Chinese Craftsmanship · World Stage», og vil sette opp tre store utstillingsområder i vertslandet, hovedlandet og yrkesfaglige utdanningsresultater.Vert for det nasjonale utstillingsområdet for å vise resultatene av den høye kvalitetsutviklingen av yrkesfaglig utdanning i Kina, og fremhever kulturen til den store makten; Utveksling av kulturelle utvekslinger mellom Kina og fremmede land.
Konferansen vil bygge en plattform, samle ressurser, utvekslinger og gjensidig læring gjennom den generelle arkitekturen til «møtet-liga-pris-sai-exhibition» og skape fem store internasjonale offentlige produkter fra yrkesfaglig utdanning.
Det er underforstått at konferansen for første verdens yrkesfaglig og teknisk utdanning ble med hell holdt i Tianjin fra 19. august til 20. 2022. Mer enn 700 innenlandske og utenlandske representanter fra 123 land og regioner og 17 internasjonale organisasjoner deltok på konferansen.
Rapport/tilbakemelding