1. mai billettbestilling har steget, og det er populære destinasjoner for utgående reiser

Mindre enn to uker før «1. mai» -ferien, har Air Ticket Reservation økt betydelig.De store dataene som ble utgitt 17. april av flyreisen viser at fra 16. april overskred antallet innenlandske rutebillettreservasjoner i løpet av 1. mai 2,2 millioner, en økning på nesten 62%over en uke siden; For omtrent 17%over en uke siden.
Shanghai, Beijing, Chengdu, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Xi’an, Chongqing, Kunming og Wuhan er de ti innenlandske målene for den «1. mai» -ferien.I tillegg forventes etterspørselen etter «1. mai» utgående reise å være relativt sterk, og antallet passasjerer som skal til visumfrie land forventes å ha en mer betydelig økning.
Når det gjelder flybillettpriser, overstiger gjennomsnittsprisen (unntatt skatt) av innenlandske ruter (unntatt skatt) av den «1. mai» -ferien 1000 yuan, som er høyere enn nivået på årets Qingming -ferie.Zhao Nan, direktør for utviklingen av flyindustrien, sa at i løpet av den «1. mai» -ferien forventes det sivile luftfartsmarkedet å øke i volum og pris, og sivile luftfartsreisende, spesielt utgående turister, forventer å nå en ny høyde .
I følge dataene fra en rekke reiseplattformer, fra det nåværende volumet av billettbestilling, inkluderer de populære utgående stedene Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Dubai, Singapore, etc.I følge Zhongxins reiselivsdata, når det gjelder kortsiktige turisme, ble Japan, Thailand og Dubai de tre beste destinasjonene i «1. mai»; annen blomstring.
Mange flyselskaper forventes å innlede toppen av «May Day» og sommerinngangs- og utkjørselmarkedet.Qatar Airlines ga nylig ut data som sa at mer enn 50 000 passasjerer reiste til og fra Kina fra 27. april til 10. mai Denne sommeren vil reisen innlede en topp.Det er underforstått at passasjerhastigheten til China Airlines har blitt gjenopprettet til nivået før epidemien, og etterspørselen etter høye enden har også økt betydelig.
I tillegg, i løpet av den «1. mai» -ferien, kom også store cruiseskip som det marine spektrumnummeret til Royal Caribbean Cruise og MSc -æren av Middelhavet Cruise til China Mother Port. Cruise Market vil innlede velstand.(Kilde: Beijing daglig)
Rapport/tilbakemelding