Zunyi City Tourism er offisielt åpnet for trafikk

Zunyi City Tourism er offisielt åpnet for trafikk

Om morgenen 26. april åpnet Zunyi City offisielt turisme gjennom trafikk.
Klokka 10 tok flere turister den første turen til Wujiangzhai naturskjønne område ved inngangen til Zunyi High -Speed ​​jernbanestasjon.
For noen dager siden satte vi ut fra hjembyen Fuxin, Liaoning, spilte i Chongqing i noen dager. Jeg kom til Zunyi i går og besøkte Zunyi -konferansesiden. Jeg skal til Wujiangzhai i dag. Så kom hit » Mr. Xu sa at da han ankom jernbanestasjonen med høy hastighet, var det ansatte entusiastisk spurt dem hvor de skulle dra?Når han visste at de ønsket å dra til Wujiang Village, brakte personalet dem og tok startturisten gjennom trafikk.»Det er veldig varmt.»
Det er underforstått at Zunyi -turisme er blitt lansert fullt ut gjennom trafikken, noe som ikke bare forbedrer trafikknettet mellom byer og naturskjønne steder, men også oppnår «jevn reise+bekvemmelighet». serverer turister nøyaktig.Dette betyr også at passasjerer som kommer til å følge turen ikke lenger er begrenset av kjøretøyer og flyreiser
I følge den relevante personen som har ansvaret for Zunyi City Transportation Bureau, for tiden, i møte med byens turistiske naturskjønne steder, bare Zunyi Zhicheng Group Corporation reserver 10 nye energikjøretøyer, mer enn 800 online bilutleiebiler, og mer enn 100 Leiebiler.Reiser gjennom de viktigste naturskjønne stedene i serie, kan turister starte fra Xinzhou flyplass, Moutai flyplass, Zunyi stasjon og nå turistattraksjoner som Wujiangzhai, Chishui Danxia, ​​Suiyang Shuanghe Cave. og behagelig.
Guizhou Daily Tianyan News Reporter Pan Shutao
Rediger han Mei
Wang Danling, den andre rettssaken
Tre forsøk Tang Zhengping
Rapport/tilbakemelding