Lag en dynamisk, jordet og entusiastisk utdanningsklasse i Shandong for å gjennomføre grunnskoler og ungdomsskoler, grunnskoler og videregående skoler, grunnskoler og ungdomsskoler, PROPAGERSKOLEN

Lag en dynamisk, jordet og entusiastisk utdanningsklasse i Shandong for å gjennomføre grunnskoler og ungdomsskoler, grunnskoler og videregående skoler, grunnskoler og ungdomsskoler, PROPAGERSKOLEN

Qilu.com · Lynnyheter 26. april nyheter Om morgenen 25. april ble Shandong -provinsen og den patriotiske propagandaen og utdanningskampanjen til barneskoler og ungdomsskoler i Jinan City lansert.
Fra 1. januar i år «, mitt lands første utdanningslov» Patriotic Education Law of the People’s Republic of China «, som er den første utdanningsloven for patriotismeutdanning.For å styrke patriotismeutdanning i den nye tiden, arve og fremme patriotismens ånd, og stimulere entusiasmen til flertallet av unge studenter, propagandaavdelingen i provinspartiets komité, den provinsielle avdelingen for utdanning, den propagandaavdelingen i den Jinan kommunale partikomité, Jinan Education Bureau og Jinan Judicial Bureau Organization The Patriotism and Education Activity of Elementary and Middle Schools i Shandong -provinsen og Jinan City, med temaet «Revival of the Powerful Country», gjennom de fargerike aktivitetene, utdype utdannelsen av patriotisme.
I Licheng Second Middle School China Culture Research and Experience Museum, og hundreårs litteraturhallene i partiet, kan lærere og studenter glede seg over skjønnheten i kinesisk kultur og skjønnheten i moderne litteratur gjennom besøkende forskning.
Licheng Second Middle School Science and Technology Association -studenter demonstrerte på stedet hvordan du programmerer «Robot Walking Long March Road» -prosjektet. Papirkultur. Historie gjennom temaet «Lao She Dot» … I skolens Patriotic Education Achievement Booth viste 21 utstillingsstasjoner den livlige praktiske praksisen med patriotisk utdanning i 1,45 millioner vårbyer.Frem til nå har Jinan Primary and Secondary Schools skapt 20 patriotiske utdanningsmerker, etablert 100 tema ideologiske og politiske praksisundervisningsbaser som «arver Red Gene», og gitt ut 4 røde forskningslinjer for å integrere patriotisk utdanning i hele miljøet til hele Etablere moral tre mennesker mønster.
(Tre -program av tanker og politisk lærer Lian Xiaoqin på stedet, og bringer en spesiell ideologisk og politisk leksjon til lærere og studenter)
Ringetonen hørtes ut på klassen, og den ideologiske og politiske læreren Lian Xiaoqin gikk på auditoriet.»Hvor står læreren og hvor er pallen! I dag vil vi komme til den siste delen av spesielle ideologiske og politiske leksjoner sammen.» har resonert med sterke lærere og studenter, slik at alle kan få mer livlig og dyp patriotisk utdanning.På arrangementet ble også de utmerkede tilfellene av patriotismeutdanning i Jinan City berømmet.
Zhou Shanshan, nestleder ved Shandong Normal University, introduserte at skolen spilte den ledende rollen som plattformer som det «integrerte fellesskapet for tanker og utdanningspolitikk og ungdomsskoler», «Integrated Construction Guidance Center of Shandong Province, Primary School, Elementary Og barneskoler, «Lærere gjennomfører kollektiv læring og utarbeidelse av leksjoner, med totalt mer enn 600 000 publikum.Li XINSHENG, direktør for utdannings- og sportsbyrået i Licheng District og sekretær for partiets komité for Licheng nr. 2 Middle School, sa følelsesmessig, «uansett hvor studentene våre er, så lenge de hører lyden fra nasjonalsangen, De vil umiddelbart stå opp og stå; inn i hjertet.
Hva er nasjonalsangen i andre land?Hva er «Generation National Anthems» i historien?Hvordan er den nåværende nasjonalsangen «The Volunteer March» født?Yu Hai, direktør for musikksjef for PLA Army og styreleder for Chinese Society of Music Association, basert på tittelen «Love Our National Anthem», kombinert med historiske materialer og hans erfaring med å delta i store ytelser og besøk, besøk, å bringe livlige temaer for patriotismeutdanning til studenter.
Tian Zifen, en student ved Licheng Second Middle School, sa til reporterne, «Lærer Yu analyserte nasjonalsangen til mange land. La oss få vite at nasjonalsangen i et land inneholder ånden og kulturen i denne nasjonen.» , «Patriotisme er en enkel følelse, det er også en reell handling. Husk å studere godt og skrive et patriotisk svar med ungdom.»
Ungdom er nøkkelgruppen for patriotisk utdanning.De siste årene har Shandong brukt gode røde ressurser, arver røde gener, konsolidering av skoleutdanningsposisjoner, innovering av praktiske aktiviteter, utførelse hjertene til flertallet av unge mennesker.Denne propaganda- og utdanningsaktiviteten er en viktig aktivitet for å utdype utdannelsen av patriotisme i provinsen og feire 75 -årsjubileet for grunnleggelsen av New Kina.I år vil alle nivåer og lokaliteter fortsette å innovere og fremme patriotisme for å bli en fast overbevisning, åndelig styrke og bevisste handlinger for befolkningen i provinsen.
Lynnyhetsreporter Liu Meng rapporterte
Rapport/tilbakemelding