Å se moteselskaper, hvordan fortelle historien om orientalsk estetikk med et kleshow

Å se moteselskaper, hvordan fortelle historien om orientalsk estetikk med et kleshow

01:57
Video: Mo Xiaoqi
Inkluder broderier, perler, totem osv. Etter den niende kulturfestivalen i Pattina Dress Cultural Festival, som ble arrangert av «Ke Ye Group»), sparket han i gang på Shaanxi Guild Hall i 1663 i Chengdu.
På denne måten fester med temaet «Find Oriental Rose», mer enn 100 kjoler samlet med orientalske estetiske egenskaper dukket opp i et fantastisk utseende.Mellom de flygende skjørtene er forskjellige roser spesielt øye -fangende: de hudlagde lilla rosene blir utsøkte dekorasjoner rundt midjen, og de svarte og hvite rosene som blander i blekkelementer blir besvimt mellom skjørtene, og de røde rosene dekket med de Skjørtoverflate fremhever East Charm
Show Show
«Fra eldgamle tider til i dag har roser vært et symbol på kjærlighet og skjønnhet. Hvis vestlige roser er varme og uhemmet, er kinesiske roser grasiøse.» for å fremkalle det for å fremkalle det.Batinina kombinerer roseelementer med tradisjonelle kinesiske «kulturelle symboler» og andre orientalske «kulturelle symboler» for å la hver kjole spre designbegrepet kjærlighet og skjønnhet, og kan også fortelle historiene om orientalske kulturelle historier.
Denne motefesten er også en oppslukende kjole kulturell reise.For tiden kan du prøve å male en blekkrose på kjolen med en børste. den klassiske og fasjonable promenaden.
Kunden selv -laget håndlaget «mini versjon» kjole
«Mens vi lytter til den forklarte kulturelle historien, opplever vi sjarmen til kjolene under den håndlagde prosessen. Denne aktiviteten kan lyttes til eller spille, noe som er veldig interessant.»
Som en av de ledende innenlandske kvinneklærlederne, har Kezhen Group en serie merker som Batie, Karafo, Batie Qike, samt uavhengige bransjekjedeledelsesteam som forskning og utvikling, produksjon, drift og markedsføringsplanlegging.Bedrifter har ikke bare nesten tusen terminalbutikker og omni -nye detaljhandelskanaler, men også de nasjonale klesstandardformuleringsenhetene.I 2014 flyttet Ke Ye Group «Base Camp» til Linping.
«Linping har både tradisjonell arv og moderne atmosfære. Arv og innovasjonsutviklingskonsepter viste av det sammenfaller med motebegrepet Patina.»
Fra å holde en dressingkulturfestival til å delta i planleggingen av Astana World Expo «Tianlu Weisi · China Cross -Border Art Exhibition», til å bli en utpekt klesleverandør av Dubai World Expo i 2020. Kunst, integrere den i innovasjonen og Design av klær, skaper en ny produktiv produktivitet av mote -kvinneklærindustrien, og er opptatt av å vise verden med motemerker med orientalske egenskaper og vise Østenens skjønnhet.
«Industry Benchmark» representert av Kezhen Group er innbegrepet av Linping Districts bygging av et moteøkosystem og skaper et «Hangzhou City East New Center».Som en av de åtte milliarder billionerindustriene opprettet av Zhejiang -provinsen, har motebransjen gitt opp sin vitalitet i Linping.Her er de provinsielle karakteristiske byene dominert av klær og moteindustrier, Yishang Town.Med den intensive landingen av en serie med høye endelige plattformer som China Academy of Clothing Science and Technology og Industrial Internet Research Institute, har moteindustriens energinivå for Linping Digital Zhicheng også blitt raskt forbedret.
I fremtiden vil Linping ytterligere etablere et internasjonalt samarbeidssenter Motor for å fremme økonomisk utvikling av høy kvalitet.
Rapport/tilbakemelding