Alayi "Happy Suns" Fashion Sunscreen Service Static Exhibition May Flash Hangzhou West Lake

Alayi "Happy Suns" Fashion Sunscreen Service Static Exhibition May Flash Hangzhou West Lake

Nylig blinket temaet for Alai «Happy Sun» Hangzhou West Lake Lake Lakes i løpet av mai -dagen, og viser den splitter nye produktteknologien Mote Sunscreen. Forbrukerne for å være redd for solen og avsløre den.

Det er himmelen, det er Suzhou og Hangzhou.Denne gangen er Alai -merket Pop Static Exhibition valgt på West Lake Tiandi Gaoma, kjent som «Paradise on Earth». en sterk visuell innvirkning.Den perfekte tolkningen av designkonseptet med gratis og glatt utendørs utendørs i denne solkrem -tjenesten lar dem glede seg over sommersolen.

På scenen med Flash -arrangementet viste Ilaiyi en rekke interessante enheter inspirert av teknologiske motedrakter som hovedinspirasjonen. Produkter.

I hovedinnretningen er en økt versjon av Ailai Technology Fashion Sunscreen satt opp og stylusrammen og en popsicle -type stoffposisjon blir overført til konseptet Summer Sun Stimulus gjør at solkremen ikke lenger er trykkende, noe som gir en utmerket behagelig dressingopplevelse.

På scenen var det også et rasteområde for den gjennomsiktige oppblåsbare sofaen, som ikke bare kan hvile for en kort pause og et fotospillepunkt!

Som leder for mote ned jakker har Eliyi vært opptatt av å lete etter komfortabel og stilig iført filosofi for moderne unge kvinner i mer enn 20 år.这个夏天品牌从女性日常出行的防晒需求出发,给予女性超强防晒保护的同时,结合版型、色彩、体感和穿着场景,研发设计出6大不同防晒支线——新姿系列、趣野系列、 The Sun -Resistant Series, Day -By -Day -serien og den nye kinesiske serien gir dem en rekke scener.