Markedsandelen er den første og utvides, og overskuddet og kontantstrømmen av kontantstrømmen kan sees i børsnoteringen

Markedsandelen er den første og utvides, og overskuddet og kontantstrømmen av kontantstrømmen kan sees i børsnoteringen

I mars 2024 sendte China Large Fashion Shoes and Food Group, Belle Fashion Group (heretter referert til som «Belle Fashion»), den første offentlige tilbudet (IPO) -søknaden til Hong Kong Stock Exchange.

I løpet av ni måneder etter slutten av 30. november 2023 var Belle Fashions netto kontanter generert av forretningsaktiviteter nesten 3 milliarder yuan, en økning på 94,3%år -på år, noe som gjenspeiler den rikelig og stabile kontantstrømningskapasiteten; milliarder yuan, år -årlig økte med 12,8%;

Cheng Weixiong, en uavhengig analytiker av sko- og klesindustrien, sa: «I 2022 hadde moteskoene og klesindustrien et stort press, og inntektene var en kort nedgang i inntektene på grunn av faktorer som den reduserte strømmen av offline butikker . Belle Fashion har vist en god.

Det er underforstått at Belle -mote for tiden har 19 kjernemerker og samarbeidsmerker med 19 diversifiserte oppsett, som dekker forskjellige posisjoner fra Volkswagen til høyeend, så vel som diversifiserte stiler som mote og popularitet, funksjonell fritid, sport og fritid, trend vitalitet, og kategori dekker kvinnesko. av Belle Fashion.

Samtidig holder Belle Mote seg til visjonen om å «lage den mest livlige merkevare -vekstplattformen og tjene den mest omfattende forbrukergruppen i Kina», fortsetter å befeste rikdommen og mangfoldet i merkevarematrisen, og injiserer vekst vitalitet i merkevarene sine .For eksempel, i januar 2023, kjøpte Belle Fashion det nye skosmerket OGR for å utvide sin egen trend vitalitetskrets, og tapper fullt ut merkevarepotensialet ved å tilby original design, kanaloppsett og markedsføringsressurser til OGR, slik at merkevaren vil være på den Detaljsalget i andre halvdel av 2023 økte med omtrent seks ganger sammenlignet med første halvdel av 2023, og lønnsomheten økte raskt.

Prospektet avslørte også at Belle -mote kontinuerlig har forbedret «hemmeligheten» de siste årene. og produktutviklingsinnovasjonsbevissthet for å fremme den langsiktige bærekraftige utviklingen av virksomheten; på den annen side har Belle Fashion dannet et team av merkevareutvikling og bildekreativitet (BIC), som spesialiserer seg på tilpassede markedsføringsstrategier for gruppen og dens forskjellige Merker, så vel som det generelle bildet og visjonen til merkevaren og det generelle bildet og visjonen til merkevaren.

I 2022 skapte Belle Fashion et naturlig temabrikk «Born», og brakte de åtte store merkevarene til fjells og sjø. Live Broadcast -arrangement, som til slutt satte et direktesending av nesten 10 milliarder visninger og nesten 1 milliard eksponering av hele domenet, og ble en viktig begivenhet i det kinesiske motesko -markedet.

Det er verdt å nevne at i 2017 fullførte Belle International (Belle Fashion, inkludert sko, inkludert sko og sportsvirksomhet) privatisering, og satte den største privatiseringstransaksjonen i historien til Hong Kong Stock Exchange.I følge Belle Fashion Prospectus er kontantene som kreves for privatisering omtrent 45,3 milliarder Hong Kong dollar fra aksjeinvesteringer (inkludert aksjeinvesteringer inkludert SCBL og Hillhouse HHBH) og gjeldsfinansiering.

I dag er Belle Fashion innledet en økende periode med utvikling. fremtiden.Gjennom det kinesiske sko- og klesmarkedet kan det fortsette å fornye muligheten etter mer enn tretti år, og reagerer raskt i en alvorlig situasjon i det globale miljøet