Taylor, Jennie samme sirkelpulver?Adidas sportsmotepåvirkning fortsetter å stige

Taylor, Jennie samme sirkelpulver?Adidas sportsmotepåvirkning fortsetter å stige

«Samba, Gazelle, Spezial og campus har fortsatt å være sterk, og fremme veksten av sportsmotevirksomhet, og samtidig presterer høye endelige produkter som løping, fotball, basketball og andre kategorier godt.» sa i Q1 Financial Report Adidas 2024.I tillegg til de ovennevnte produktene, forventes SL72 å overta trenden.

Nylig eksploderte Adidas.»T sko» -serien representert av Samba er den første som setter i gang en retrobølge i verden, og tiltrekker seg supermodell Kendall Jenner, Bella Hadid, Hailey Bieber og andre stjerner og andre stjerner.I følge snøredata fra markedsundersøkelsesbyråer økte salget av SAMBA -serien i 2023 med 20 ganger år -år -år, og ble vurdert som «beste sko i 2023» av de globale autoritative mediene «fottøynyheter».

Mens han opprettholder en brennende salgssituasjon i Samba «T Shoes» -serien, er Adidas andre klassiske sko «Shell Head» superstjernerserie også ettertraktet av kjendiser hjemme og i utlandet.I februar i år, etter at Taylor Swift endte på Sydneys turné, iført superstjernesko for å spille den lokale dyrehagen og ble oppdaget av de trendy entusiastene ved de skarpe øynene.

Det er verdt å nevne at dette ikke er første gang Taylor Swift ble oppdaget på foten hans Adidas -stjernesko.Taylor Swift har blitt oppdaget av trendy entusiaster mange ganger at de hadde på seg Adidas x Lvy Park Co -branded sko dukket opp på gateskyting, turprøve og andre anledninger.

I Kina, Ozmillen, Ozthemis og andre «Daddy Shoes», samt «Light Season Shoes» -serien og Climacool Qingfeng -serien laget av Adidas Creative Center.

I tillegg til å oppdage intern kreativitet, gikk Adidas også aktivt sammen med globale stjernedesignere for å fortsette å konsolidere fordelene innen sportsmote.I oktober 2023 kunngjorde for eksempel Adidas Originals og Edison Chen at de hadde nådd et globalt partnerskap og lanserte Adidas Originals av Edison Chen Series, som ble anerkjent av trendkretsen.

Nylig la Edison Chen ut et bilde av Jennie, medlem av Blackpink, medlem av den koreanske populære kvinnelige gruppen på sosiale plattformer, har tiltrukket seg oppmerksomheten til trendy entusiaster som har på seg Adidas X Clot Co -branded Clothing.

Med den kontinuerlige økningen av idrettsmotepåvirkning, overga Adidas også et utmerket ytelses svar i første kvartal i år.Den økonomiske rapporten om Q1 i 2024 viser at adidas oppnådde en inntekt på 5,458 milliarder dollar over hele verden, en økning på 8%i samme periode (det samme nedenfor) i valutakulentenneutralen (nedenfor); , og brutto fortjenestemargin økte med 6,4 prosentpoengsår -år -år.

Som et av de viktigste strategiske markedene i Adidas, i første kvartal av Greater Kina, nådde Greater Kina 900 millioner euro, en økning på 8%år -år.Dette er også siden andre kvartal 2023, Adidas Greater Kina har oppnådd «kvalitetsvekst» i fire kvartaler på rad.