Zibo (Zhangdian) First Fashion Sports Festival åpnet

Zibo (Zhangdian) First Fashion Sports Festival åpnet

□ Zibo Daily/Zibo Evening News/Expo News

Reporter Li Jiafeng korrespondent Yang Hui

«Dette fjellklatreprosjektet er veldig bra. Det kan utøve barns tarmer og forbedre fysisk form …» «Denne» Zibo Zhangdian Fashion Sports Festival «er veldig interessant.»19. april, 14: 00-21: 00 ble den første mote- og sportsfestivalen i Zibo (Zhangdian) lansert på Zibo Museum Square. Basketballkonkurranse.

I følge ufullstendig statistikk deltar rundt 20 000 mennesker i relaterte aktiviteter.Ved lanseringsseremonien deltok totalt 13 sportsboder i utstillingen, hovedsakelig rundt fire kjerneprosjekter av hip -hop, klatring, rullende skøyter og e -sport.

Meng Fanwei, direktør for Education and Sports Bureau of Zhangdian District, sa at mote- og sportsfestivalen er et sentralt promoteringsprosjekt for 2024 State General Administration of Sports. Landet, og de fleste byer er fremdeles på samme løpslinje.Etter den overordnede forskningen og vurderingen av det zhangdiske distriktet, flyttet den raskt, grep muligheten og holdt en ny situasjon for utviklingen av Universal Fitness Industry i Zhangdian District med Hanging Fashion and Sports Festival.

Fra april til september er mote- og sportsfestivalen inkludert i «4+n» mange motesport, inkludert hip -hop, Perak -dans, rulleski, skateboarding, fjellklatring, e -sport og andre unge mennesker.Årets Fashion Sports Festival vil også være opptatt av å fremme den raske integrasjonen og utviklingen av moteidrettsindustrien, og støtte sportsbransjens utstilling og markedsføringsaktiviteter.Arrangøren integrerer ressursene til alle parter, styrker samarbeid og utveksling mellom bransjer og danner et godartet samspill mellom oppstrøms og nedstrøms for industrikjeden, og fremmer i fellesskap innovasjonen og utviklingen av moteidrettsindustrien.