Mote vitalitet ung skole | Fingertupp

Mote vitalitet ung skole | Fingertupp

□ Zibo Daily/Zibo Evening News/Expo News

Reporter Yan Hui

Fra den vakre beskrivelsen av «ti fingre slanke jade bambus skyter rødt, er gjess skrå crimson skyer», til barndomsminner fra farging av negler med Phoenix blomsterjuice, lysnegler med fingertuppene som bærer skjønnheten i skjønnheten, skjønnheten til mennesker, det er favorisert av kvinnelige forbrukergrupper.Men prisen på hundrevis av dollar har fått mange unge jenter til å «se på skjønnhet og sukk».Da reporteren besøkte markedet, lærte vi at som en tradisjonell manikyr, iført rustning, ikke er dårlig , og blir gradvis en ny favoritt blant unge mennesker.

På ettermiddagen 13. mai kom reporteren til en teller for å selge bærbar rustning i Zhangdian District for å se en rekke pansrede produkter i hyllene.I følge kontorist, har spikeren, selgeren, tegner neglene til negleelementene som bakgrunnsfarge, diamantpynt og mønster.Etter å ha kjøpt et stykke negler, kan forbrukerne fikse dem på sine egne negler gjennom gelélim og andre lim for å oppnå lignende effekter som tradisjonelle negler.For tiden kan bærbar rustning på markedet deles inn i tre typer: mekanisk rustning, håndlaget rustning og tilpasset rustning.Mekanisk A er vanligvis 24 tabletter, med lave priser og færre stiler. Prisen er relativt høy.

Reporteren søkte på Xiahongshu med nøkkelordene om å bruke rustning.I følge Tmall -data, siden mars, har Tmalls salg økt med 200%år -år, og det er en tendens til å fortsette å vokse.Blant dem er korte og konsise stiler de mest populære.Ikke bare kjøpte de brann, de brakte også hjelpeverktøyene.Rask lossing av vann, gelélim og andre produkter rundt å bruke rustning har innledet den raske veksten av salget.

Dong Jiaran viste den bærende rustningen han kjøpte for reportere

«Fordi jeg ikke kunne komme i neglebutikken på det nye året, kjøpte jeg å ha på meg rustning fra internett med psykologien for å prøve å se. Jeg forventet ikke å bli forelsket i å bruke negler.» fra college, sa til reporterne: «Gå til neglebutikken en gang og gjør det bra. Når en manikyr må bæres i hånden i måneden, men den skiftende stilen til rustningen kan ikke bare se på stemningen til å endre stilen, men også Bruk den igjen. Gjør de grunnleggende fargene neglene i den fysiske butikken.

Generelt sett er rustning utstyrt med støtteverktøy og gelélim

Fra perspektivet til «Post -90s» Sun Chenxi, som er opptatt på jobb, ser det ut til at den tidsbesparende og arbeidskraftspredningen har på seg rustning «å åpne døren for den nye verden.»Sun Chenxi introduserte: «Jeg kan bruke negler i omtrent en halv time, og venninnene mine er mer dyktige i drift. Det kan gjøres på 15 minutter. Hvis det gjøres bra, kan jeg opprettholde det i 3 til 7 dager. I løpet av timen , det har ikke råd til det.

Hirse Division laget tilpasset rustning i henhold til kundenes behov

Populariteten til å bruke rustning har også gjort diktene som har operert i en neglebutikk i Zhangdian i mange år.Hun sa: «De fleste av de tidligere tilpassede bærende neglene er leger og sykepleiere som ikke er egnet for negler under arbeidet. Mønstrene er relativt stabile og enkle. Nå er de stort sett unge mennesker. De bruker vanligvis bilder for å tilpasse. Noen er designet av seg selv.På den annen side har den bærende rustningen laget av Nail Art Master også tiltrukket seg mange unge fra fremmede land for å konsultere og kjøpe gjennom sosiale medier. Kryss online online Barrieren mellom de to neste scenene gir mer fantasi til forbrukerne.