Super Saturday · Sports HI, et sportsshow i helgen som tilhører Hangzhou Citizens venter på at du skal registrere deg

Super Saturday · Sports HI, et sportsshow i helgen som tilhører Hangzhou Citizens venter på at du skal registrere deg

Sportslignende Hangzhou -borgere er velsignet!19. april lærte reporteren av medieventilasjonen som Hangzhou Sports Bureau holdt, at Hangzhou vil lage et folks sportsmøte med temaet «Super Saturday · Sports Hi» for å gi flere plattformer for sportsentusiaster.
Den så utkalte «Super Saturday» folks spill, som navnet antyder, bruker lørdagstid for å spille Landsbygrupper oppfyller behovene til massenes diversifisering.Hver prosjektkonkurranse er delt inn i foreløpige og finaler.
Hangzhou-borgere kan danne et team gjennom bedrifter, lokalsamfunn og landsbyer, og registrere seg gratis fra «Zheli-Asian Games Online-Activity-People’s Games».Fristen for første kvartal av hvert prosjektforeløpig er 25. april, og registreringstiden for andre kvartal er fra 26. april til 25. mai.
Konkurransen vil bli delt inn i flere regioner, hvorav basketballartikler er delt inn i Yuhang Division (Five -Person Enterprise Group), Gongshu Division (tre -personers samfunnsgruppe) og Xiaoshan Division (Five -Person Village Group); er delt inn i Shangcheng -distriktet og Jians City -områdene;
Den relevante personen som har ansvaret for Hangzhou Sports Bureau sa at serien med hendelser ikke bare gir en plattform for innbyggere i forskjellige aldre og yrker for å vise seg selv og nyte idrett, ytterligere stimulere sportsentusiasme, men også gi mer livlige hendelser for å skape av opprettelsen av Nasjonale kondisjonsmodellmarkeder.Samtidig kan det ytterligere utvide effekten av de asiatiske spillene, fremme utvikling av høy kvalitet av Hangzhou -idrett i Post -Asian Games -tiden og akselerere opprettelsen av internasjonale arrangementer.
Rapport/tilbakemelding