Hvor mange av de 10 turistmålene som var verdt å dra i Kina, hvor mange slo du inn?

Hvor mange av de 10 turistmålene som var verdt å dra i Kina, hvor mange slo du inn?

I dette enorme landet i Kina er utallige fascinerende turistmål skjult.Noen av disse stedene er kjent for sin naturlige natur, og noen er kjent for sin humanistiske historie.I dag, la meg ta deg de 10. turistmålene som Kina vil gå i livet sammen.

1. Hulunbuir Prairie -Vind som blåser gress og ser storfe og sauer

Se for deg at når solen reiser seg fra gressmarkens horisont, og det gyldne lyset skinner på det grenseløse gressmark, hva slags spektakulær scene er det?

Hulunbuir Grassland er et så fascinerende sted.Her kan du se at det grønne gresset og den blå himmelen er koblet sammen.

Å ri på en voldsom hest, hestehestene, la byens støyende og livets bekymringer gå med vinden, og etterlater bare det brede sinnet og roen i gressletteren.

2. Tibet -Pure Land on Earth, Bettering of the Soul

Tibet, et mystisk og fascinerende sted.Her er et uendelig uvøren platå, med klare og blå snødekte Guds innsjøer, og det er kontinuerlig snøfjell og istopper.

Her kan du føle naturens magiske og praktfulle natur, og du kan også sette pris på den unike sjarmen til tibetansk kultur.

De små stjernene i kriselampene i det større tempelet får folk til å rense;

Tibet, la folk tro at det er et rent land i verden, slik at folk tror at fred er stille.

For det tredje Guilin -landskap -Landskapsrullen til Jiatianxia

«Guilin -landskap i verden», denne setningen har lenge vært dypt forankret i folks hjerter.Ta en trebåt til Lijiang -elven, du kan sette pris på essensen av Guilins landskap.

Fjellene her er grønt;Shili Gallery of Yangshuo, den rare formen til Xiangbi -fjellet, den praktfulle naturen til Dragon -Ridge Terraces … Overalt henger.

Det femte settet med mønstre på baksiden av 20 yuan er representanten for Guilins landskap, som er uforglemmelig ved første blikk.

Fjerde, Laojun Mountain -wonderland på jorden, Yunhai snur seg rundt

Laojun Mountain, taoisme, ligger i Songxian County, Henan.Den vakre naturen her er annerledes.

Spesielt den gamle junshanen etter vintersnø er enda vakrere.Fjelltoppene pakket inn i sølv, trær som henger med tåkeis, og den spektakulære scenen med å rulle i skyen av skyer … I den ser det ut til å komme inn i et eventyrland.

5. Hangzhou West Lake -Earth Paradise, alle årstider er vakre

West Lake, som et kjent innsjø og naturskjønne område i Kina, tiltrakk seg utallige turister med sin vakre landskapslandskap og rik kulturarv.

Sakuras kirsebærblomster, Summer Lotus blomstrer, høstlønnblader som ild, vintersnøscener … Hver gang du kommer til West Lake, kan du nyte annen skjønnhet.

Leifeng -tårnet, ødelagt brosnø og andre naturskjønne steder rundt West Lake er enda mer dvelende.

6. Jiuzhaigou -Wonderland på jorden, naturlige underverker

Jiuzhaigou, som ligger i Jiuzhaigou County, tibetansk tibetansk autonom prefektur, Sichuan -provinsen, er et eventyrland på jorden.

Innsjøen her er grønn som Jade, skogen er fargerik, snøditten er fantastisk, og fossen er fantastisk.

Når du rusler på strandpromenaden til Jiuzhaigou, kan du føle naturens magi og sjarm.Hver natur ser ut som en vakker rulle, som er berusende.

Syv, Erhai Lake -platet av platå, innsjøer og fjell

Erhai -sjøen, som ligger i den autonome prefekturen Dali Bai, Yunnan -provinsen, er den nest største ferskvannssjøen i Yunnan -provinsen.

Denne perlen som er innlagt på platået tiltrekker seg utallige turister med sin unike innsjø og fjell.

Innsjøen er klar og gjennomsiktig, og bølgene er krusende;

Her kan du føle roen og harmonien i naturen, og du kan også sette pris på den unike sjarmen til Bai -kulturen.

8. Lugu -sjø -mosuo -stil, innsjø og fjell

Lugu Lake, som ligger i krysset mellom Yunnan og Sichuan, er en vakker platåsjø.

Det er unik Mosuo -kultur og folkeskikker her, som får folk til å føle en original og enkel skjønnhet.

Mellom innsjøene og fjellene er Mosuo -folks livsstil, tradisjonell kultur og tro fascinerende.Å reise til sjøen på en småbåt er enda mer som å være i en mystisk eventyrverden.

Ni, Zhangjiajie -Qifeng Different Stone, Landscape Picture Scroll

Zhangjiajie, som ligger i den nordvestlige delen av Hunan -provinsen, er kjent for sine topper, klare bekker og dype kløfter.

Det er rike folkelegender og nasjonale skikker mellom landskapene her, noe som får folk til å henge.

Spesielt er Wulingyuan, Tianmen Mountain og andre naturskjønne steder i Zhangjiajie National Forest Park enda mer fantastiske.

10. Daxing’an Ridge -Vegetable Forest, Vast

Daxing’an Ridge, som ligger i Nordøst -Kina, er kjent for sin enorme jomfrueskog, Clear River Lakes og rike ville dyr og planter ressurser.

Dette er oppgjøret av etniske minoriteter som Ole Chun -folket, med unik nasjonal kultur og folkepersoner.

Her kan du føle naturens opprinnelige og mystiske natur, og du kan også sette pris på den unike sjarmen til etniske minoriteter.