Qingdao Jimo: Morsomme spill som jager Aerospace Dream

Qingdao Jimo: Morsomme spill som jager Aerospace Dream

  23. april, på idrettsbanen til Huixin Road -grenen av den tredje eksperimentelle barneskolen i Jimo District, Qingdao, var studentene på luftfarts morsomme konkurranse som løping, kompatasjon av transport og andre luftfunksjonelle konkurranser.

  For å ønske velkommen til den niende «China Aerospace Day» 24. april, «China Aerospace Day Fun Games», som var temaet «Aerospace Litting Dream» på temaet Huixin Road -grenen til den tredje eksperimentelle grunnskolen i Jimo District , Qingdao.Målet med dette luftfarts morsomme sportsmøte for å fremme romfartens ånd, popularisere kunnskapen om luftfartsvitenskap og inspirere studentene til å utforske entusiasmen i universet og drømmen.Med luftfartsdrømmen om å holde den kinesiske drømmen, inspirerer den til den majestetiske kraften til å bygge en drøm.

  Aerospace Fun Games vil ha prosjekter som multi -person -fly, 30 -meter -off -raketter og multi -person flygende tallerkenkollektiv løping.Idrettsmøtet er preget av interesse, integrering av underholdning, konkurranse og trening, slik at studentene kan eliminere tretthet i spillet og finne moro i idrett.

  Studentene viser en stor entusiasme for deltakelse i Aerospace Fun Sports.Spillscenen er ikke begynnelsen, og moroa med barna, latteren, jubel, jubel, hele campus er fylt med en lykkelig atmosfære.