Å bygge en utvikling av høy kvalitet av grønn bakgrunn To runder med sentrale økologiske miljøvernsinspektører for å hjelpe Zhejiang angrepsvansker

Chao News Client Reporter Hu Jingyi korrespondent Zhu Zhixiang

Sammenlignet satellittkartene på de syv årene nøye, ble Zhejiangs flekkete nakne land gradvis erstattet av grøntområder.

På sørbredden av Taizhou Jiaojiang Bridge, har den nybygde Gate Park og Sandwater Oasis blitt et byledd; er vanskelig å forestille seg at de opprinnelig gravde ut naken og utsatt, og de opprinnelig gravde ut nakne.

Transformasjonen av «søppelfjell» begynte i to runder med sentrale økologiske miljøvernsinspektører i Zhejiang -provinsen de siste årene.

Fra 2017 til i dag, den første runden med sentrale miljøvernsinspektører i Zhejiang -provinsen, 46 rettingsoppgaver og andre runde med sentrale økologiske miljøvernsinspektører, som alle er fullført.De 4641 begjæringene som er tildelt av andre runde av inspektører har fullført 4640 retting, med en fullføringsgrad på 99,98%.Bak denne gruppen av data er besluttsomheten til å kurere økologisk og miljøvennlig sykdom i Zhejiang, og koordinert med beskyttelse av høy kvalitet og utvikling av høy kvalitet.

Spesielt siden 2020, rundt den andre inspeksjonsrunden og tilbakemelding og oppgaver, har Zhejiang effektivt løst oppdateringen av økologisk miljøinfrastrukturkonstruksjon, sjø- og landkoordinasjonsvannforebygging og kontroll, landskap, skog, innsjøer, gress og sandbeskyttelse og restaurering , Bransjeforurensningsreduksjon og reduksjon av karbonforeninger og andre problemer har fremskyndet utviklingen av grønt og lite karbon i provinsen.

Som svar på problemene med sterkt kloakk og lukt, akselererte Zhejiang manglene ved den økologiske miljøinfrastrukturen til mennesker.Siden 2021 er provinsens nye urbane kloakkbehandlingskapasitet 3,19 millioner tonn/dag, og renoveringen og forbedringen av 1165 innenlandske søppeloverføringsstasjoner er fullført.

Den relevante personen som har ansvaret for Hangzhou Ecological and Environment Bureau sa: «I fjor brukte vi utbedringsopplevelsen av fast avfallsproblemet som inspektøren ble tildelt Hangzhou Asian Games, og skapte kreativitet for å skape» ikke -avgifter asiatiske spill » merkevare, og fortsetter for tiden å fremme byggingen av «ikke -avfallsbyer».

De to rundene med sentrale økologiske miljøbeskyttelsesinspeksjoner har bidratt til å utvide seg fra viktige områder som blått vann, blå himmel og rent land til havet til havet.

Ligger i Nanji -bukta i Pingyang, Wenzhou, er vannet klart og fiskemåtene blir samlet inn.»I det siste var det plastbestemmelse og forlatte fiskegarn på sjøen. Nå er det mye vakrere.»Siden den første runden med inspektører har Zhejiang -provinsen implementert forurensningsforebygging og kontrolloperasjoner i nær -land -farvann.Imidlertid fant den andre runden med veiledere at spørsmålet om marine økologiske miljø fortsatt eksisterer, og vannkvaliteten til nær -land -vannet er vanskelig å forbedre seg.

For å overvinne vanskeligheter begynte Zhejiang å handle nøye.I 2021 utstedte og implementerte provinsregjeringen de «åtte vannsystemene i Zhejiang-provinsen og økologisk reparasjons- og biologisk mangfoldsbeskyttelsesplan (2021-2025)» for å fremme kontrollen av total nitrogen i havet og elver på grasrotnivå, Shaoxing trukket tilbake fra 5000 dekar med fiskedam nær porten til Cao’e River No. 2. Jiaxing setter omtrent 12 millioner stykker Sea Tri -stilt gressarterpiller i sjøen i Baishawan for å fremme vannkvalitetsrensing og sandbeskyttelsesstrand.Provinsen jobber sammen, og den utmerkede vannkvalitetsraten for nær -land -farvann har nådd rekordhøyt i 4 år på rad.

Drevet av inspeksjon og utbedring, Zhejiangs overordnede planlegging av økologisk beskyttelse og industriell oppgradering, byutvikling og transformasjon av økologisk verdi transformasjon.

Langs kysten av Huangyan -delen av Taizhou har mange produksjonsbedrifter og sandgården okkupert området utenfor elvekanammen, noe som har forårsaket en betydelig skade på våtmarkens økologi.Etter å ha blitt oppdaget av den sentrale økologiske miljøbeskyttelsesinspektøren, bestemte Taizhou seg for å tydelig grave og disponere underjordisk fast avfall, utføre utbedringsoperasjoner langs elvenes voll, investere 517 millioner yuan for å transformere elvedammen til elven, reparere mer enn 300 000 kvadratmeter økologisk strand …

I dag har «Taizhou Mengchuang Garden» opprettet her blitt et yndet offentlig kulturelt rom for unge mennesker.Fra slutten av 2023 var det 14 «Two Mountains» praksisinnovasjonsbaser i provinsen, rangert først i landet, og den livlige praksisen med å praktisere konseptet «Green Water and Green Mountains er Golden Mountains og Silver Mountains» blomstret i Zhejiang.

I tillegg til å løse økologiske og miljømessige problemer, er tilsyn og retting også kraften til å tvinge industriell transformasjon. .

I byområdet i Ningbo ble en fabrikk beordret til å rette opp rettelsen på grunn av den leggede gips på den åpne himmelen og det faktum at den ikke iverksatte forebygging av regn og sivering.Lokalområdet stoppet ikke på åstedet. .. skatt».

Siden 2021 har Zhejiang lagt til 30 provinsielle grønne industrielle parker med lavt karbon og 300 provinsielle grønne lavkarbonfabrikker for å fortsette å utføre forurensningsretting og forbedring av nøkkelindustrier i provinsen. forbedret.

«I tillegg til utbedring av den sentrale økologiske miljøverninspektøren i høy kvalitet, gjennomførte Zhejiang også problemet med retting og fullføring av utbedringen», og provinsiell inspeksjonsmekanisme ble etablert for å fortsette å fremme en rekke fremragende økologiske miljøproblemer . «Den relevante personen som har ansvaret for provinsavdelingen for økologi og miljø, sies det at med muligheten til inspeksjonsretting, har Zhejiang oppnådd miljøkvalitet og offentlig tilfredshet i 12 år. I fjor har» Blue Cycle «marine plastavfallsbehandling behandling Modell ble tildelt FN «Earth Guardian Award».Zhejiang fortsetter å gå mot modernisering av kinesisk stil som er harmonisk og harmonisk i naturen.