Ferien "Mai Day" hoper seg ikke opp eller "liggende"!De velger å trene

Ferien "Mai Day" hoper seg ikke opp eller "liggende"!De velger å trene

I tillegg til «May Day» -ferien, i tillegg til pårørende og slektninger og reiser, velger mange å tilbringe ferien gjennom kondisjon.I løpet av de siste to dagene besøkte reporteren Jiages sportssteder og fikk vite at borgere som kom for å trene i løpet av ferien økte betydelig mer enn på hverdager, og de fleste av dem var unge mennesker.
Tidlig morgen av 2. mai så reporteren på banen og feltet til Jiaging Sports Center som borgere som løper og sakte kom og gikk, og innbyggerne drev med treningsøvelser og ristet bambus.Mr. Li, en borger, tok bevisst barnet sitt til å trene og svette i to omganger.»Vanligvis er trening relativt mindre. Dra nytte av høytiden, ta barn til å trene og leve et sunt liv.» Sa Li.
I Jiaging Badminton Hall, selv om den nettopp hadde nådd 8:30, hadde de 15 stedene i arenaen blitt «ranet» og innbyggerne hadde og spant.»Jeg trodde at det ville være færre mennesker i ferien. Jeg forventet ikke at det ikke var noen arenaer.» Fru Liu og venner planla opprinnelig å spille om morgenen.»Alle er en golfvenn. Jeg benytter bare anledningen til å kjenne noen venner.»
Reporteren la merke til at nesten 90 % av innbyggerne i idretten var unge mennesker.Borgeren Wang Zihan fortalte reporterne at han hadde planlagt å dra til Suzhou dagen etter med vennene sine.»Å spille utenfor ferien er å» se på mennesker «, det er bedre å spille venner hjemme.» Wang Zihan sa: «Uansett hvor de er, så lenge de er samlet med venner, har de moro med festivaler! ”
Ren Chunsheng, en medarbeider i det nye gymsalen i Jiaging -distriktet, introduserte at i løpet av «1. mai» -ferien fortsatte badminton -arenaen å strømme fra morgenen, og nesten 100 mennesker i museet i løpet av topptiden.»Åpning av døren klokka 06:00, har mange borgere allerede foretatt på døren klokka 06.00, og de fleste av dem er studenter og unge.»
Det er underforstått at i løpet av «1. mai» -ferien var nesten 60 offentlige idrettsanlegg i Jiaging -distriktet åpne for publikum normalt.Det må bli påminnet om at innbyggerne skal være moderat når de trener i kondisjon.
Skriving: Qin Jian
Kamera: Zhao Chen
Rapport/tilbakemelding