Miljøvernvitenskap | Beskytt det økologiske miljøet, vi kan gjøre dette!

Miljøvernvitenskap | Beskytt det økologiske miljøet, vi kan gjøre dette!

Å fremme den grønne og lavkarboniseringen av økonomisk og sosial utvikling er en nøkkelkobling for å oppnå utvikling av høy kvalitet, og det er også den grunnleggende veien for å løse problemet med økologiske og miljømessige problemer i landet mitt.Hver av våre innbyggere må forbedre den sosiale bevisstheten om økologisk miljøvern, aktivt beskytte det økologiske miljøet, elske jorden og være jordens «grønne verge».


01

Spar vannstrøm


bilde


Livslivet med lavt karbon starter fra å spare hver strøm.Utvikle en god vane med å «slå av lysene» slik at folk vil gå bort og eliminere «skiftende lys».


bilde


Dyrke vannsparende bevissthet og utvikle vannsparende vaner.Fremme bruken av et basseng for å vaske hendene og ansiktet.Klær bør vaskes for å spare vannressurser.Etter at vannet er brukt, forlater folk vannet.


02

Grønn lav -karbonreiser


bilde


For å fremme grønn reise, anbefales det at du prøver å ta offentlig transport som busser så mye som mulig når forholdene tillater det. Delte sykler for å aktivt utvikle lave lavmål.


bilde


Forsøk å ta heisen så mye som mulig, ta mer trapper, spare energi og trening.Grønn reiser begynte under føttene.


03

Søppelklassifisering


bilde


Ikke kast søppel med hendene, legg søpla i henhold til klassifiseringskravene i den tilsvarende søppelbøtta, og utvikle aktiv klassifisering og bevisst lanseringsvaner for å oppnå reduksjon av søppelbehandling, ufarlig og ressursbasert.


bilde


Gjenvinnbart avfall kan redusere forurensning og spare ressurser gjennom omfattende behandling.


04

Spar mat


bilde


Spar alltid mat, husk alltid «én grøt og ett måltid, det er ikke lett å tenke, motsette deg avfallet på bordet, fremme» CD «-operasjonen, spise vitenskapelig, fremme grønt forbruk, motsette sammenligninger og luksuriøs atferd.


05

Spar papir


bilde


Bruk flere elektroniske filer for å redusere antall utskrift og implementere papirløst kontor.Fremme dobbelt sidestilt utskrift, gjenbrukte forbruksvarer og rimelig typing av manuskriptene som må skrives ut for å redusere grunnleggende feil så mye som mulig og unngå sløsing med papir.


bilde

Vi er mottakerne av grønn utvikling

Det er også byggherren av den økologiske sivilisasjonen

La oss handle sammen

urokkelig

Å trene grønt vann og grønne fjell er konseptet med Jinshan Yinshan

Tegn en vakker kinesisk oppdateringsrull



Anbefalt lesing

bilde

Xiushan County Women’s Federation deltar aktivt i «National Security Education Day» publisitetsaktiviteter

kilde:Huanggang økologiske miljø

Ansvarsfraskrivelse: I tillegg til det originale innholdet og den spesielle beskrivelsen, er teksten og bildene av push -manuskriptene fra Internett og store mainstream -medier.Opphavsretten tilhører den opprinnelige forfatteren.Hvis du tror brudd på innholdet, kan du kontakte oss for å slette.


bilde
bilde
bilde
bilde

Den offisielle WeChat of Xiushan County Women’s Federation

Selv -este, selvtillit, selvtillit, selvtillit

Skann koden for å følge oss