Er trening og helse korrelasjon?Hvordan trener vanlige mennesker?

Er trening og helse korrelasjon?Hvordan trener vanlige mennesker?

Original Li Haining lo ofte sunt og inkludert i emnet #原 26 -innhold

▼ Forfatter av denne artikkelen ▼

Fransk filosof Voltaic sa: Livet ligger i trening!Alt i universet beveger seg stadig, så styreleder Mao sa at 80 000 mil på bakken.Så trening er livets norm!

Noen mennesker sa imidlertid: Livet ligger i stille.

Noen døde plutselig på sportslekeplassen;

Noen døde plutselig om natten;

Et annet eksempel er at utøverne generelt forårsaker en viss skade på kroppen, det er vanskelig å leve i lang tid …

Så for våre vanlige mennesker, trenger vi trening og hvordan vi velger riktig trening?

Vanlige mennesker trenger selvfølgelig trening!

Trening har en positiv effekt på menneskers helse.

Trening kan fremme forbrenning av overflødig fett i kroppen, og dermed effektivt redusere forekomsten av hypertensjon, diabetes og koronar hjertesykdom;

Trening kan forbedre muskelinnholdet i kroppen.

Trening kan fremskynde kroppens metabolisme og lufte en dårlig følelse, slik at mentaliteten kan være mer fredelig, psykologien er sunnere og kan redusere forekomsten av psykologiske sykdommer;

Trening kan også gjøre muskelben sterkere, mer fleksible ledd, sterk anti -blåseevne, og kan redusere forekomsten av brudd, belastning og forstuinger.

I det moderne livet, med populariteten til elektroniske produkter, trenger folk imidlertid ofte å bruke elektroniske produkter som mobiltelefoner i lang tid i jobb og liv.Som et resultat er det flere og flere mennesker.

I kinesisk medisin bruker kroppsskyggen yang, langvarig statisk liv, mangel på yang qi og symptomer som tretthet, tetthet i brystet og astma.På lang sikt er det mer vanlig å lide av indre organer.

Hvordan utføre en vitenskapelig bevegelse?

Hvordan trening må selvfølgelig også behandles vitenskapelig, og kan ikke utføres på en brutal måte.Etter den rimelige og objektive analysen av individets stat, formulerer du en rimelig plan for å implementere den.

Det var en person som tok et kaldt bad i lang tid da han var ung, og ikke hadde kulden etter vasking.Fra og med alderen er det vanskelig å kurere, for eksempel tretthet, frysninger og kronisk diaré.Da er slik oppførsel en slags skade på kroppen din.

Det er en diskusjon i Nei Jing:

Vår og mars, dette blir kalt ut, himmelen og jorden blir født, alt er ære, natten ligger tidlig opp, og retten er bredt tråkket inn i retten, for å gjøre Zhisheng;

Om sommeren, mars, kalles dette fanxiu, himmelen og jorden er sammenflettet, alt er kinesisk, og natten ligger tidlig, og det er ingen tatonus;

Om høsten og mars er dette en kapasitet, været har det travelt, bakken er klar, og bakken er klar, og den tidlige liggende tidlig og reiser seg med kyllingen for å gjøre fred;

Om vinteren i mars er dette en lukket innsamling, vannet er melis, og det er ingen forstyrrelse av solen.

Ved fire klokka Yin og Yang, roten til alle ting.Nær nær Yang om våren og sommeren, og næres yin om høsten og vinteren, for å ta roten fra røttene, så den flyter ved døren til vekst.

Disse diskuterer i detalj endringene i mennesker i de fire sesongene og justerer aktivt trening og liv.

I tillegg til tiden er det selvfølgelig nødvendig å tilpasse seg lokale og lokale forhold.

Barn skal under vekst velge riktig tid, sted og fysisk trening for å sikre sunn vekst.

Ungdoms ungdomstiden, med idrett, 2 eller tre ganger i uken, moderat styrkeidretter på rett sted.

Den eldre tar til orde for toleransen i henhold til deres fysiske tilstand.

De som har grunnleggende sykdommer, for eksempel sakte lungeblokkering og døende pasienter, tar vi til orde for: etter oksygenabsorberende i en halv time, oksygenabsorberende og i denne syklusmetoden.

Derfor, på forskjellige tidspunkt og forskjellige geografiske steder, bør forskjellige mennesker bruke personlig trening for å trene, noe som er det beste for enkeltpersoner!

om forfatteren

Li Haining

Lianyungang City Hospital

Direktør for Institutt for luftveisvitenskap