De sentrale mediene utforsker konflikten mellom studentene og den berusede mannen.

De sentrale mediene utforsker konflikten mellom studentene og den berusede mannen.

De sentrale mediene utforsker konflikten mellom studentene og den berusede mannen.

Så snart de sentrale mediene gikk til Jinan Electronic Machinery Engineering School of the Incident, var de to bygningsarbeiderne ved skoleveggen opptatt utenfor skoleveggen, og det var flere torner på jerngjerdet.Under samtalen spurte reporteren om tornene på toppen nettopp ble installert.

Personalet fikk vite at Jinan Electronic Machinery Engineering School forbød elever å spise takeaway på skolen.Flere gjerder på nordsiden av skolens West Gate var der elevene vanligvis tar takeaway.

Skolegjerdet har for tiden jerngjerder, trådnett og torner på toppen!Jeg må si at skolehastigheten fremdeles er veldig rask!

Under skolen møtte jeg en elev ved skolen ved porten til skolen.Skolen er et typisk problem som ikke kan løse problemet først!Kan ikke skolen snakke om dette?

Meng sa at han hørte at mannen som ble slått var en migrantarbeider i Jinan.Etter å ha fått vite at den andre parten ble skadet og innlagt på sykehus, prøvde han å kontakte familien som ble kontaktet av politiet to ganger.16. april fikk faren til Xiao Chaos at om kvelden den 15. hadde Xiao Chao fullført prosedyrene for å ta på seg kausjonen.

Personlig tror jeg ikke det er nødvendig å skylde på faren til Xiaochaos.Som far er hans viktigste appell at barnet er bra.

Selv om loven noen ganger ikke følger med i samfunnets fotspor, og i den faktiske implementeringsprosessen, oppnår den ikke den forventede effekten, men har spilt en omvendt effekt. Det er mange mennesker som ikke har noen klager og ikke kan fortelle, og det er mange mennesker som ikke skal bære det han skal bære … det er lett å si at andre er enkle, men det er virkelig din tur.

Årsaken til at saken forårsaket hovedsakelig var på to fokus.Først var saken preget av gjensidig kamp. Hendene deres.

Når det gjelder mannens fall til bakken, var hjerneskaden et uforutsigbart resultat.Det er umulig for en person å vurdere graden av legitimt forsvar i den legitime forsvarsperioden, og det kan heller ikke forutsi konsekvensene av det.Et annet fokus er at Xiao Chao ble varetektsfengslet av kriminell internering, noe som var enda mer skandaløst.Fordi dette er basert på beslutningene som er tatt basert på gjensidig kamp, ​​det vil si at dette er en feil konklusjon tatt på feil basis.I begynnelsen var det kvalitativt galt, og den senere dommen må ta feil.Heldigvis, med den sterke oppmerksomheten til flertallet av netizens, ble saken prøvd igjen, i håp om å finne ut sannheten så snart som mulig og publikum til å forstå.

Årsaken til at straffen for denne hendelsen har forårsaket en enorm kontrovers fordi det innebærer «om studentens oppførsel er et legitimt forsvar.»Hvis Xiaochao ble rammet hardt og rammet motstanderen, angrep også Xiao Chao mange ganger for selvforsvar.Nå har saken blitt oppgradert.Ingen er skadet, og jeg håper at de aktuelle avdelingene er rettferdige og rettferdige for å vente på de offisielle etterforskningsresultatene.

I den endelige analysen har ikke de offentlige sikkerhetsorganene varslet situasjonen ved første gang. varetektsfengslet av selvforsvar.Fortsettelse av avstemmingsavtalen osv. Netizensene har mange spørsmål som de ikke har blitt svart på en riktig måte, og saken avhendes ikke er gjennomsiktig ved første gang, så denne hendelsen vil i stor grad gjæres på nettet !Oppfølgingsbehandlingen av denne saken bør antas at de offentlige sikkerhetsorganene vil håndheve håndhevelse og håndtere det i henhold til loven.

Håper den endelige prosessen med denne hendelsen

1. Studenters oppførsel tilhører rettferdighet og bærer ikke kriminelt ansvar;

2. Etter å ha blitt skadet og beruset, brøt de inn på campus for å justere de kvinnelige studentene.