Lær deg å utføre vitenskapelig trening og skape fysisk fleksibilitet

Lær deg å utføre vitenskapelig trening og skape fysisk fleksibilitet
Fitness, kanskje folk tenker på de sterkeste mennene, med store muskler, kroppsinnsats og ingen fleksibilitet og høy skulder bred styrke.Men er det virkelig slik?

1. Tre fokus for fysisk koordinering
1. Joints fleksibilitet

Som ordtaket sier, er barnets kropp myk.Den vertikale gaffelen i treningen er å bruke kraften til å åpne hoftene, ikke effekten av å strekke lårmusklene;Så, hvordan kan fleksibiliteten i leddet forbedres?Se på disse forslagene.

(1) Nedre midje

Handlingen til den nedre midjen kan være mer vennlig med å danse studenter, og den brukes ikke i kondisjon, men den kan brukes til å forbedre fleksibiliteten i leddet.Hvis det er på magen og brystet, er det vanligvis veldig vanskelig å gjøre.

(2) Vertikal gaffel

Den så kalt vertikale gaffelen er å skille begge føttene frem og tilbake, danne en hesteform og stå oppreist i overkroppen.Det brukes til å øve på forsiden og baksiden av låret og fleksibiliteten i hoften, spesielt hofteleddet. kan velge en yoga -torg på låret for å lindre smertene

(3) Krok tilbake

Koble tilbake, det vil si med begge hendene opp og ned fra ryggen, prøv ditt beste for å berøre den andre hånden.Gjentatte øvelser kan forbedre elastisiteten til skuldrene.

2. Kjernestabilitet og kraftig

Dansende mennesker forfølger ofte en kjernestabilitet og krever god koordinering.Tilsvarende, ikke undervurder kondisjon, har kondisjon også kjernestabilitetskrav, fordi jo sterkere kjernen er, jo mer stabil ytelse i alle aspekter av kroppen, desto mer komplisert og sterkere treningsevneSå hvor er kjernen i kroppen?Det er to deler av internett, den ene er midjen og magen, og den andre er skulderdelen.

(1) Kjerne stabil trening av midje og mage

Treningen av midjen og magen er vanligvis en biregent trening.Generelt er de viktigste treningsmetodene Durler, Board Support og Abdomen Support.

(2) Trening av skulderhjerte stabilitet

Det er to kjernedeler i det ovennevnte, den andre er stabiliteten til skuldrene.Det er også to måter å utøve stabiliteten til skulderhjertet, som er de omvendte bevegelsene til støtteklassen og trekkraft av suspensjonsklassen.

3. Topp muskelkoordinering

Det de fleste kanskje ikke vet er den eksplosive kraften i menneskelig koordinering.

(1) Sprett trening

Det meste av spretttreningen som folk tenker på er formen for vertikalt hopp på plass.Imidlertid er det sjelden at det er en annen mer komplisert trening, for eksempel en spalte og en genser.

(2) Utbruddet av de øvre lemmene

Det så -kalt utbruddet av overekstremiteten er å fokusere på armenes plassering og gjøre noen eksplosiv handlingstrening.For eksempel er noen enkle push -ups og kanaler oppover.

2. Bruk motstand for å forbedre koordinering og muskelevne
1. Motstanden med en gryte er knebøy

Bevegelsen er enkel og enkel å lære.Etter å ha vært klar, kan du begynne å huke.

2. Push -up Lyric of Resistance Band

Når push -ups øker motstandselementet, øker også treningsintensiteten.Under øvelsen blir en mindre avstand atskilt av begge føttene.

3. Løft bena etter motstandsbeltet

Tilsvarende tilsett anti -motstandselementer på grunnlag av bakre bena.Bruk en stropp for å først ta på knærne, lene deg fremover, hold veggen med den ene hånden og ta et skritt tilbake for å fullføre kickbevegelsen.Det skal ikke være for raskt når du gjør denne handlingen.