8 Store fordeler 丨 Hvor mange vet du om fordelene med helse på helse?

8 Store fordeler 丨 Hvor mange vet du om fordelene med helse på helse?

Rollen til de fleste på trening er ikke annet enn å styrke kondisjonen, opprettholde kroppsform og vekttap.Med «2021-2025) «, Den nasjonale entusiasmen for idrett innledet en ny topp.Hva er fordelene med trening for menneskers helse?

Forbedre intelligensen

Trening øker nevrotransmitterne i hjernen5 —Innholdet av hydroksylin kan forbedre hukommelsen og forbedre oppmerksomheten, og trening kan redusere nedgangen i eldrees kognitive evne, slik at eldre må vedvare i trening.

redusere stress

Trening kan redusere stress og bidra til å forhindre depresjon ogangstEssensHyppig trening kan redusere stresshormoner, for eksempel kortisol og adrenalin.

Forbedre energi

Folk som trener regelmessig hver ukeutmattelseGraden vil bli kraftig redusert, mens den generelle energien og utholdenheten vil øke.Bevegelsen vil øke blodstrømmen, slik at oksygen og næringsstoffer når celler, og gir energi til daglig arbeid og liv.

forhindre sykdom

Trening kan også bidra til å forhindre eller bremse mange sykdommer og helsemessige forhold, inkluderthjertesykdomI tillegg tilhypertensjon, Høyt kolesterol,2typeDYBETESykdom, leddgikt ogOsteoporosesykdom.
Gunstig hjerte
Trening gjør hjertet og det kardiovaskulære systemet sterkere, og hjertet vil bli mer effektivt.Etter en periode vil kroppen også begynne å tilpasse seg,pusteDet blir lettere og smertene som blir brakt av trening vil bli redusert.Etter noen uker eller måneder vil kroppen være mer effektiv, og har mer utholdenhet.

Forbedre appetitten

Muskelforbrenningskalorier er mer enn fettbrennende kalorier.

Vektkontroll

Hvis noen er overvektig, kan det dra nytte av regelmessig trening og sunt kosthold.Under den anstrengende øvelsen er det mer brennende kalorier enn på kontoret.Brennende kalorier kan brukes til å lageVekttapEssensI tillegg til effektiviteten av kalorier og vekttap, vil daglig trening også regulere muskler og eliminere kroppsfett, bli kvitt abdominal fett og avslappet hud.