Lideshu -folk er den grunnleggende oppgaven med utdanning

  Hvem og hvordan man dyrker mennesker har alltid vært det grunnleggende spørsmålet om parti og statlig utdanning.Siden den 18. nasjonale kongressen i det kommunistiske partiet i Kina, krever partiets sentralkomité med de høyeste lederkamerater, da kjernen krever omfattende å implementere partiets utdanningspolitikk, følge utdanning for sosialistisk moderniseringskonstruksjon, betjene folket og ta lide mennesker som den Grunnleggende oppgave med å utdanne og dyrke de pedagogiske folket til å dyrke.Den øverste ledende sekretæren fokuserer på den generelle situasjonen, grep nøkkelen, har vidtrekkende og besvarte dyptgående en serie store spørsmål som hva slags trente mennesker, som skal dyrke mennesker, og hvordan de skal trene mennesker. Handlingsretningslinjer.

  (1) Utdanning på alle nivåer må overholde folket i Lindu

  Etter etableringen av Folkerepublikken Kina, var det ikke før den 16. nasjonale kongressen i partiet.Kamerat Mao Zedong påpekte i 1957: «Vår utdanningspolitikk bør utvikles med tanke på moralsk utdanning, intellektuell utdanning og idrett. På utdanningsarbeidskonferansen» bør de utdannede menneskene utvikles i aspektene ved moralsk utdanning, intellektuell utdanning, og idrett, og bli kulturarbeidere med sosialistisk bevissthet. «I 1982 bestemmer den 46. av» Constitution of the People’s Republic of China «-artikkelen:» Den nasjonale treningsungdommen, ung, barn og barns moral, intelligens og fysisk form har utviklet Konstruksjon. Utvikling av moral og fysisk skjønnhet.

  Rapporten fra den 17. nasjonale kongressen i Kina -partiet foreslo at «overholdt å utdanne mennesker -orientert, moralsk utdanning først, implementere kvalitetsopplæring, forbedre moderniseringsnivået av utdanning, dyrke sosialistiske utbyggere og etterfølgere med omfattende utvikling av moral, Intellektuell og fysisk skjønnhet, «for første gang,» Utdannende mennesker er den første moralske utdannelsen først.Rapporten fra den 18. nasjonale kongressen i Kina -partiet understreket videre at folket i Lide Shushu som den grunnleggende oppgaven med utdanning og dyrket utbyggere og etterfølgere av årsaken til sosialismen med kinesiske egenskaper.Posisjonen til «Lide Shuren» ligger over «Omfattende utvikling». Partiets utdanningsteoriinnovasjon.

  Den første er at Lideshu avslører utdanningens natur og er den siste forståelsen av essensen av utdanning.Essensen av utdanning er å dyrke mennesker.Den 18. nasjonale kongressen for det kommunistiske partiet i Kina som utdanningsoppgaven er utvilsomt en ny forståelse av hvordan utdanning dyrker essensen av mennesker.

  Det andre er at folket i Merido avslørte den fremtredende posisjonen til moralsk utdanning i den omfattende utviklingen av mennesker, og understreket at det å fremme den moralske veksten av mennesker er den primære oppgaven med utdanning.

  For det tredje avslører Lishu -folket det dialektiske forholdet mellom moralsk utvikling og den omfattende utviklingen av mennesker, og understreker at moralsk vekst er den grunnleggende garantien for den omfattende utviklingen av mennesker, og gjenspeiler partiets dype forståelse av utdanningslovene.Den høyeste lederen krever at alle slags skoler på alle nivåer må følge folket.Da han møtte den syvende nasjonale kongressen for det kinesiske unge pionerlaget, sendte han en melding fra alle etniske grupper i alle etniske grupper over hele landet.For å lære retningslinjene for å være en person, må vi lære og arve de kinesiske nasjonens tradisjonelle dyder, lære og fremme ny sosialistisk stil, kjærlighetsliv, forstå takknemlighet, være snill med andre, være ærlig og strebe etter å lære og praktisere den Kjerneverdier av sosialisme.1. oktober 2013 ba han skolen om å påta seg skolens hellige plikter, undervise og utdanne mennesker i et brev til elevene tilknyttet Central University of Ethnology.Blant 105 -årsjubileet for etableringen av Tsinghua University understreket han at Tsinghua University på et nytt utgangspunkt, Tsinghua University må følge riktig retning, følge folket og tjene landet og reformere og innovere.

  Den grunnleggende oppgaven med å utdanne Lideshu -folket har en særegen egenskaper ved tiden.Med bruk av økonomisk globalisering, informatisering og etter -industrielt samfunn, blir de moralske utfordringene som mennesker står overfor stadig mer alvorlige.For å forbedre mitt lands myke kraft, for å oppnå den store foryngelsen av den kinesiske nasjonen, styrke moralsk utdanning og forbedre den moralske sivilisasjonskompetansen i hele nasjonen, har det blitt en viktig og presserende strategisk oppgave som mitt lands utdanningsfront står over .

  (2) Lideshu er den grunnleggende loven om talentvekst

  Siden den 18. nasjonale kongressen for det kommunistiske partiet i Kina, har partiets sentralkomité med den høyeste ledelsen som kjernen alltid sett på Lidu -folket som den grunnleggende oppgaven med skoleopplæring.Det er ingen etikk, og landet er uvillig.Den øverste lederen legger frem en serie nye ideer og nye ideer for å overholde folkets folk, berike, perfeksjonere og utvikle partiets utdanningspolitikk.

  Den første er å understreke livets første spenne.4. mai 2014 påpekte den øverste lederen i Peking University at verdien av ungdommen av ungdom bestemmer verdien orienteringen til hele samfunnet i fremtiden, og ungdommen er i en periode med dannelse og etablering av verdier.Dette er som å bruke en spenne.Livsknappene må bli spenne fra begynnelsen.

  Det andre er å understreke utdannelsen av kjerneverdiene til sosialismen.30. mai 2014 deltok den øverste lederen i National Elementary School of Haidian District, Beijing for å feire «1. juni» International Children’s Day -arrangement som gjorde at kjerneverdiene til sosialismen kan dyrkes blant små barn.Skolen skal sette moralsk utdanning i en viktigere posisjon, styrke konstruksjonen av skolestil og lærermoral, overholde undervisning og utdanning av mennesker, og følge egenskapene til barn og barn, følge den forførende, vårvind og regn og strebe For å oppnå kunnskap om hver leksjon ikke bare, men også å lære dyder.Den øverste lederen påpekte på National College Iideological and Political Work Conference at det ideologiske og politiske arbeidet må løpe gjennom hele prosessen med utdanning og undervisning, og veilede flertallet av lærere og studenter til å være en fast troende, aktiv kommunikator og modell Utøver av kjerneverdiene til sosialismen.

  Den tredje er å understreke utdanning av idealer og tro.4. mai 2013 påpekte den øverste lederen i en diskusjon i fremragende unge representanter fra alle samfunnslag at flertallet av unge mennesker må styrke sine idealer og tro.2. juni 2015 møtte den øverste lederen representanter for den syvende nasjonale kongressen for det kinesiske unge pionerlaget som han skulle lære av ung alder … en person kan ha mange ambisjoner, men den viktigste ambisjonen om livet Bør kontaktes med moderlandet og menneskene sammen, dette er chassiset til folks forskjellige ambisjoner og ryggraden i livet.

  Den fjerde er å legge vekt på å styrke arbeidsutdanning.Da Supreme Corps samlet snakket med det nye lederteamet i National Federation of Trade Unions, understreket Supreme Lord at det ble understreket at utdannelsen til flertallet av unge ble styrket, slik at den mest strålende arbeidskraft, den mest høye arbeidskraften , den største arbeidskraften, og det vakreste arbeidet var populært.

  Den femte er å legge vekt på å styrke utdannelsen av utmerket kinesisk tradisjonell kultur.Utdanning bør arve og fremme de enestående historiske og kulturelle tradisjonene til den kinesiske nasjonen, og absorbere alle de utmerkede prestasjonene ved utviklingen av menneskelig sivilisasjon.

  Ovennevnte tanker om den øverste seremonien er dyptgående grep og de siste prestasjonene med lovene om sosialismeutdanning og utdanning i den nye perioden, og svarte dypt på de viktigste spørsmålene om hvordan de skal dyrke mennesker.

  (3) Lideshu -folk er de grunnleggende kravene til folks tilfredsstillende utdanning

  Siden reformen og åpningen har partiet og staten fortsatt å svare på de viktigste spørsmålene om hvem som trente for mennesker mens de etablerte en strategisk posisjon for utdanningsprioritetsutvikling og besvart hvem som dyrket hvem som trener og dyrket mennesker.

  Å tjene folket helhjertet er det grunnleggende formålet med det kommunistiske partiet i Kina.Siden den 18. nasjonale kongressen i Kina, har Party Central Committee med de høyeste ledelseskameratene som kjernen, mens de følger den strategiske posisjonen for prioritert utvikling av utdanning, mer oppmerksomhet til implementeringen av folket -sentrert utviklingstankegang .15. november 2012, på det første møtet med kinesiske og utenlandske medier etter å ha blitt valgt til generalsekretær for CPC -sentralkomiteen, uttrykte den øverste lederen sine følelser for folket: «Folkets lengsel etter et bedre liv er vårt mål om kamp. «Han har også uttrykt slike følelser ved andre forskjellige anledninger:» Den kinesiske drømmen er i den endelige analysen er drømmenes drøm «» La folket leve et godt liv er utgangspunktet og sluttpunktet i vårt arbeid «» å sette Mennesker i den høyeste posisjonen i hjertet ditt «» «Folket som er fornøyd med folket» … den «trettende fem -årlige planen» påpekte at det er nødvendig å følge folks sentrerte utviklingsidéer.Utdanningsplanen «trettende fem år» påpekte at «den grunnleggende oppgaven til Lide Shushu som den grunnleggende oppgaven med utdanning» gjenspeiler den folkets sentrerte utviklingsidéen.»Lide Shuren» er ikke bare det grunnleggende kravet til folks tilfredsstillende utdanning, men også det grunnleggende kriteriet for folks tilfredsstillende utdanning.

  Utdanning har betydningen av å legge grunnlaget for livet. Det vil si «undervisningen i akademisk utdanning» «».Den kontinuerlige utvidelsen av muligheter for høy kvalitet og kontinuerlig å utforske de nye måtene for folks utdanningsmuligheter er fremdeles en viktig utfordring som mitt lands utdanningsreform og utvikling står overfor.For å imøtekomme behovene til folks læringsmuligheter, er det imidlertid ikke det samme som alle kan dra til viktige universiteter, men for å gi alle passende utdanningsmuligheter.Det andre er at bare utdannelsen som bidrar til å tilfredsstille folks voksne behov, er en tilfredsstillende utdanning for folket, det vil si «voksenopplæring».Gjør alle som er fysisk og mentalt friske, en person som overholder loven, er ærlig og pålitelig, og er en positiv person.For det tredje er det bare utdannelsen som bidrar til å tilfredsstille behovene til sysselsetting av mennesker, utdanning av folket, det vil si «undervisning i industrien».Utdanning bør vekke folks profesjonelle bevissthet, og for å legge et solid grunnlag for sysselsetting for sysselsetting.For det fjerde er utdanning som bidrar til å tilfredsstille folks livslange utviklingsbehov en tilfredsstillende utdanning for folket, det vil si «undervisningen i selvtillit».Utdanning skal legge grunnlaget for menneskeliv og å tiltrekke, dyrke og ta vare på den profesjonelle interessen til mennesker.For det femte er det bare utdannelsen som bidrar til å tilfredsstille behovene til folks livslange lykkelige liv, er utdannelsen til folket, det vil si «læren om lykke».Utdanning skal legge grunnlaget for lykke i livet.

  (4) Lideshu -folk er det grunnleggende formålet med å implementere kvalitetsopplæring

  Siden den 18. nasjonale kongressen i det kommunistiske partiet i Kina, har de høyeste lederne gjentatte ganger lagt vekt på at det er nødvendig å utdype utdanningsreform, fremme kvalitetsopplæring, innovere utdanningsmetoder, forbedre kvaliteten på talentopplæring og strebe etter å danne et utdanningsmiljø som som bidrar til innovative talenter.9. september 2016 påpekte den høyeste lederen da han inspiserte Beijing Bayi School at «kvalitetsopplæring er kjernen i utdanning.»

  Ved å følge folket og implementere kvalitetsopplæring, må vi systematisk fremme følgende reformer:

  Det er nødvendig å etablere et koordinert begrep om å utdanne mennesker.Den øverste lederen la vekt på at grunnleggende utdanning er årsaken til hele samfunnet og krever nært samarbeid med skoler, familier og samfunn.Lideshu -folk er inkludert i moralsk utdanning, idrett og estetisk utdanning, inkludert hvert kurs, og inkludert i ekstra -kurrikulære aktiviteter.

  Utdanning må etableres.Den øverste lederen la gjentatte ganger vekt på den profesjonelle etikken til lærere.Han krevde at lærerne måtte ta Lide -folket som deres grunnleggende oppgave, for å være en «fire» god lærer, og for å være de «fire» lederne.

  Utdanning må etableres.Tidlig menneskelig utdanning er integrert med utøvelse av det sosiale livet, og utdanningens funksjon er også integrert med kunnskap, ferdigheter og menneskelig utdanning.Bare med forbedring av menneskelig sosial produktivitet, spesielt fremveksten av det moderne industrisamfunnet, har skolen gradvis blitt uavhengig av utøvelsen av sosial produksjon, og med utvikling av vitenskap har den dannet en stadig mer særegent divisjonsutdanning.Når det gjelder essensen av utdanning, er enhver disiplin et pedagogisk verktøy, som er opplært av emnet som transportøren, ikke det motsatte.I denne forstand må hver lærer etablere et disiplinbasert utdanningssyn på utdanning.Utdanningsadministrative avdelinger på alle nivåer bør kraftig fremme «all -Member Education Mentor System.»

  Det er nødvendig å koordinere den omfattende utviklingen av studenter.Styrke moralsk utdanning.Den øverste lederen la vekt på at vi må utnytte hovedkanalen for klasseromsundervisning. vekst og utvikling.Forbedre intellektuell utdanning.Vær oppmerksom på kombinasjonen av læring.Studere flittig, vær hardt arbeid og søk sannferdig kunnskap; Livslang utdanningssystem, og bygger «alle i alle som lærer, lærer og lærer fra tid til annen.»Styrke sport.Kroppen er hovedstaden i alle kampene i livet. materiale.Vær mer oppmerksom på estetisk utdanning.Estetisk utdanning er estetisk utdanning, og er også sentimental utdanning og åndelig utdanning.Den tredje plenumssesjonen i den attende sentralkomiteen i partiet la vekt på: «Forbedre undervisningen i estetisk utdanning, forbedre studentenes estetiske og humanistisk literacy.»Den øverste lederen la vekt på at arbeidskraft er den essensielle aktiviteten til mennesker.Det er nødvendig å utdanne barn fra barndom til arbeid, kjærlighetsskaping og gjennom arbeidskraft og skapelse håp og høste frukt.Samtidig la den øverste lederen spesielt vekt på at det er nødvendig å være mer oppmerksom på å utdanne mennesker med kulturelle mennesker og å styrke kinesisk utmerket tradisjonell kultur og revolusjonær kultur og avansert kulturell utdanning.

  Utdanning må etableres med pedagogisk politisk prestasjon og utdanningsevaluering.For det første må vi etablere utdanningsorientert utdanning og politisk prestasjon.»Command Stick» til «kommandoklassen» ble brukt til å utføre utdanning av skoleopplæring med enkle eksamener. Politikk, og atskilt fra det grunnleggende sporet av vitenskapelig utvikling.Utdanningsplanleggingen understreker: «Det er nødvendig å fremme utviklingen av utdanning i utdanning som en viktig del av partikomiteen og myndighetens resultatvurdering på alle nivåer, og forbedre vurderingsmekanismen og ansvarlighetssystemet.» Regjeringen for å utføre utdanningsansvar «krever evaluering av den provinsielle folks regjering for å utføre utdanningsansvar.