Henan Provincial Health and Health Commission holdt den åttende "Qing 1. mai min helse" gangaktivitet

Henan Provincial Health and Health Commission holdt den åttende "Qing 1. mai min helse" gangaktivitet

Opprinnelig tittel: Henan Province Health and Health Committee organiserte den åttende «Qing 1. mai min helse» gangaktivitet
Workers «Daily-china Industry.com Reporter Yu Jiaxi korrespondent Ge Huijun Zhang Lin
21. april ble den åttende «Celebrating 1. May I Health» som ble arrangert av fagforeningsarbeidskomiteen til Henan Provincial Health and Health Commission og arrangert av Henan Provincial Third People’s Hospital med hell i Zhengzhou Garden Park.
Temaet for denne aktiviteten er «Wanbu har en sunn vekt». Bygging av helse i Henan, og driver helsen til hele folk til helse.Arrangementet ble aktivt svart på Provincial Health and Health Commission, enhetene direkte under Zhengzhou Aviation Port District Education, Health and Sports, School of Medical Sciences og Provincial Academy of Traditional Chinese Medicine, som ble invitert til å delta enn 1000 mennesker deltok.
«Én, to, tre fire!» «Fortsetter i forebygging, vokter karrierehelse …» Før starten av arrangementet ble spillerne ledet av teamet med sport og medisinske eksperter på Third People’s Hospital of Henan Province. Unngå å trene skader og forbedre kardiopulmonal funksjon.Klokka 9:30 begynte fløyten.Scenen med fargerike flagg, generøsitet av musikk og slagord kom etter hverandre.Mer enn 700 spillere dannet 26 kvadratkamper, med pene lag, og tok trinnene, og gikk videre i samsvar med den utpekte ruten for å dele skjønnheten i sport og helse.
«På begge sider av veien for å gå, er det 66 helsekunnskap som beboernes helseferdighet på veien. Det er spesielt merkbart, noe som lar oss lære mye helsekunnskap mens vi trener!» Sa mange spillere spent.
Det er verdt å nevne at aktiviteten er en kadre og ansattes gangaktivitet som Henan Provincial Health and Health Committee har ansatt og helsetjenester i 4 år.I motsetning til de tidligere gangaktivitetene, er denne aktiviteten hovedsakelig gruppe.
De siste årene forankrer Henan -provinsens helse- og helsesystem «to garantier», med fokus på «topp ti strategi», og fremmer implementeringen av «topp ti spesialiteter», og omfattende fremme den høye kvalitetsutviklingen av provinsens helse og Helseforetak.
«I neste trinn vil vi fortsette å fremme konstruksjonen av friske Henan, spille en ledende rolle som medisinsk personell for å demonstrere, ber flere til å praktisere siviliserte og sunn livsstil og åpne aktiviteten til» Wanbu you helsevekt «. Zhou Yong, visedirektør for helse- og helseutvalget i Henan -provinsen i 50 år og en levetid med helse.
Kilde: Workers Daily Client
Rapport/tilbakemelding