Morgenlesing 丨 20. april, vær oppmerksom på helse hver dag

【Helsepåminnelse】

Kald, forstoppelse, vekttap, drikk mer vann på riktig måte

Under milde klimatiske forhold er passende vanninntak av voksne menn med lave kroppsaktivitetsnivåer 1700 ml;Beijing sykdomsforebygging og kontrollsenter minnet om at følgende situasjoner trenger å drikke rikelig med vann.

Kald: Pasienten svetter mer etter å ha tatt medisinen.Forstoppelse: Når kroppen mangler vann, vil vannet i avføringen også avta, noe som vil føre til tørr avføring og til og med forstoppelse.Hvis det er en mild forstoppelse forårsaket av vannmangel, kan det til en viss grad lettes ved å drikke mye drikkevann.Gikt: Pasienter kan drikke rikelig med vann for å fremme vannlating, hjelpe utslipp av urinsyre og deretter lindre symptomene på gikt.Tap: Drikk et glass vann en halvtime før måltider for å øke en viss følelse av metthetsfølelse og redusere matinntaket.

【Forebygging og kontroll av sykdommer】

Utvikle disse vanene for å forhindre «trilogi» av leverkreft

Utviklingsveien fra hepatitt B til leverkreft kalles vanligvis «trilogi» av leverkreft.I følge Kina Centers for Disease Control and Prevention forekommer ikke hepatitt nødvendigvis i «trilogien» av leverkreft.Prosessen med «trilogi» av leverkreft er veldig lang. Reduser utviklingen til leverkreft.Samtidig utvikler ikke all leverkreft fra viral hepatitt.

For å forhindre «trilogi» av leverkreft, anbefales regelmessige medisinske undersøkelser.Utvikle gode levende vaner, slutte å røyke og alkohol, reduser å være oppe sent, ikke spis muggne, syltet mat.Fortsetter i trening og opprettholde sunn vekt.

【Slanking】

«Karbonsykling Slimming» handler om «Vekttap -metoden»

«Karbonsyklusen slanking» er i brann, og legen sa at det ikke anbefales å prøve det lett.Jin Jianhong, direktør for Department of Endocrinology of Hangzhou Hospital of Traditional Chinese Medicine, forklarte at «karbonsykling slanking» er å kontrollere inntaket av karbohydrater med fast tid for å oppnå syklusen «høyt karboninntak», «middels karboninntak» og «lavkarboninntak».Essensen av vekttap er at kroppsforbruket er større enn inntaket, og varmeforskjellen er å oppnå en vekttapseffekt.

Noen mennesker kan være effektive på kort sikt.I tillegg krever hvordan du effektivt tar et kosthold med lite karbonvann veiledning av fagpersoner, og følger blindt trenden.

【Anti -Cancer Science】

Hvordan skille smerter og vekstsmerter ved osteosarkom?

Osmoma er en vanlig primær ondartet bentumor, som forårsaker høye resthastigheter.I følge Pudong Disease Control Center er de vanligste symptomene på osteosarkom smerten på tumorstedet.Obormatarios er mer vanlig hos unge mennesker i alderen 10-25 år.

Vekstsmerter i pubertet oppstår ofte etter anstrengende trening; av beinene;Smerten av osteosarkom er mer vanlig i leddene, og delene er faste; Motsatte lemmer.

【Kinesisk medisin helse】

Vårdrikk Rose te, avlaste leveravlastning, lindre spenningen

Om våren er rose te spesielt egnet for å lindre spenning og lindre leveravlastning.De første menneskene i GuangzhouSykehusKinesiske medisinekunstnere anbefaler flere enkle å lage rosetrikker.

Sanhua te: 6 roseblomster, 6 roser og 12 jasminblomster. Personlig smak.Rose Golden Orange Drink: 6 roser, 5-10 gram Bergamot, 1-2 Fresh Golden Orange, litt honning eller steinsukker.Vask de ovennevnte materialene, tilsett en passende mengde vann i 15 minutter i helsepotten, tilsett de ferske gyldne oransje skivene og rosene i helsegryten og la koke i 5 minutter, fjern resten for å drikke.I henhold til personlig smak kan du tilsette en passende mengde steinsukker eller honning.

Beijing News Reporter Liu Xu organisert

Skoleparet Liu Baoqing