Hyeperical -husholderske fullfører 920 millioner strategiske finansieringsrunder for å fortsette å dyrke dypt å dyrke helsestyringens felt

8. mai kunngjorde Shanghai Shantai Health Technology Co., Ltd. (heretter referert til som: Tai Medical Manager) fullføringen av 920 millioner yuan i strategiske runder med strategisk finansiering. Mitsui Sumitomo Sumitomo.

I mer enn 3 år har Tai Medical Butler tatt familieleger som inngangen, med medisinske tjenester som transportør, og dypt dyrket forsikringsscenarier for å imøtekomme brukernes etterspørsel etter helseforbruksoppgraderinger.Denne finansieringsrunden vil bli brukt til kontinuerlig polering av kjernefunksjoner, oppgradere konnotasjonen av Family Doctor Service, skape den første inngangen til brukerhelsetjenester og oppnå nøyaktig samsvar av medisinske tjenester på flere nivåer.

For denne finansieringsrunden sa Xu Jing, administrerende direktør i Tai Medical Housekeeper,: «I fagområdet medisinsk behandling og praktiske felt, har Tai -husholderske oppnådd et sprang fra begynnelsen til rask utvikling, spesielt med modenheten til familien Medisinsk system og akselerasjonen av integrering av forsikringsvirksomhet.

Shanghai International Asset Management uttalte at medisinsk helse er det viktigste området i Shanghai International Asset Management. Stor helseindustri.Som en en -stop hjemmedisin og ledelsesmedisinsk tjenesteplattform, fokuserer Tai Medical Butler på den innovative utviklingen av «teknologi+medisinsk helse», samler medisinske ressurser med høy kvalitet, trenger gjennom brukerscener på flere nivåer, kontinuerlig innovere og styrke forsikringen industri.Vi vil være optimistiske om den dype integrasjonen av forsikrings- og medisinske servicescener i lang tid.

Mitsui Sumitomo sa ved sjøen at Kina Taibao er vår strategiske partner i nesten to tiår og innovasjon av forsikringsvirksomheten bidrar til verden.

Kina Taibao sa at Kina Taibao de siste årene har holdt seg til utviklingsruten av høy kvalitet, med kunder som senter, aktivt distribuert den store helseindustrien, åpner opp «medisinsk, medisin og forsikring», og prøver å bygge En medisinsk og helse i helsestyring, forsikringsprodukter og medisinske tjenester.Denne finansieringen er et annet viktig tiltak for å implementere «Healthy China» -strategien, oppgradere utformingen av helseindustrien og forbedre nivået «Taibao Services».

Sequoia Kina sa at vi er optimistiske om synergien og vekstmulighetene mellom forsikring og medisinsk behandling, og i fellesskap investerer og inkuberer den «medisinske butleren» med Kina Taibao.På den ene siden deltar selskapet i å polere innovative medisinske forsikringsprodukter.På den annen side, og stoler på Sequoia for å forbedre dybden etter -investering etter organisasjonskonstruksjonen og den økologiske koordineringen av investeringsbedriften, har selskapet opprettet et multi -profesjonelt tverrbackground -team.Vi tror at basert på den stadig mer mangfoldige aksjonærenes bakgrunn, vil selskapet utforske den innovative «medisinske forsikringsmodellen» medisinsk forsikring «med kinesiske egenskaper.