Community nabosentertjeneste "siste mil" liten og fin en -stop kommersielt organ blir nytt kjæledyr

Wenzhou netto nyheter i dag, med forbedring av folks liv og forbruksvaner, som serverer små kommersielle komplekser innen 1 kilometer rundt i samfunnet og mdash; .

Denne forretningsmodellen er forskjellig fra den tradisjonelle omfattende langs gaten, men fokuserer på de eksisterende forretnings- og servicefasilitetene i et funksjonelt rom for å tilby en -stopp praktiske tjenester.

For noen dager siden kom reporteren til Baitu i Baitu i byens by av den sentrale grønne aksen. Moden.Nabolaget er hovedsakelig spisestue.I tillegg er det også formater som barns trening og medisinsk skjønnhet.Det er underjordiske parkeringshus i nabolaget, og forbrukerne er veldig praktisk å komme inn og avslutte.

«Det er veldig praktisk å bo her. Det er en Bailuli -bransje på siden av hjemmet. Daglig livsforbruk kan gjøres på dette stoppet.»

Det er underforstått at ikke bare den geografiske beliggenheten er overlegen, men også mange boligområder og kontorbygg, som Wenzhou Grand Mansion, Ziyu Ting, Xinya Garden, Rongyu Mansion, Nature Homeland og Hedu Building, Bailu Li Apartment Wait, med en en Fast forbrukergruppe, det bringer også en viss grad av popularitet for virksomheten.

I løpet av de siste to årene, med fremveksten av urbane nye sektorer, har antallet lukkede samfunn fortsatt å øke, og det er få samfunn uten engang butikker langs gaten.På dette tidspunktet kom et kommersielt nabolagssenter med en gangsamfunn som oppfyller folks daglige forbrukerbehov.Ulike fra formatene for komplekser og samfunnsforhandlere, har nabolagssenteret etablert et komplett familielivsforlengelsessystem rundt de omkringliggende boligsamfunnene.Som Yipin Plaza på Huangyu -platen, Yixiang Square i det sentrale området av Ouhai, og Xijiangyue -inntrykk av Jingshan -seksjonen, etc., er det en rekke formater som catering, detaljhandel, foreldre -barn, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, fritid, og trening.For å imøtekomme forbrukernes etterspørsel fra innbyggere, for eksempel de nybygde store boligområdene, for eksempel Xinyunania -samfunnet, har gradvis dannet en liten forretningsindustri for å skape en «en -minutt klokke».

I denne forbindelse har noen kommersielle eiendomsfolk analysert at det er mange kommersielle komplekser med store og i urbane områder, men fra livets perspektiv er ikke frekvensen for høy.Det kommersielle nabolagssenteret som ligger ved døren til huset, er preget av små, vakre, spesielle og er et samfunnsdistrikt i samfunnet dannet av multi -forretningssamling.Neighborhood Center tar fellesskapets innbyggere som mål for serviceobjekter, og serviceradius er innenfor området rundt 15 minutter , shopping og andre behov på høyere nivå.

Kilde: Wenzhou Daily

Original Tittel: Community nabosentertjeneste «Last Mile» Small and Refined One -Stop Commercial Body blir en ny favoritt