APE -rådgivning G -finansieringsrunde: Vertikale online utdanningsprodukter er mer potensial

[Global Network Science and Technology Reporter Wang Nan] Nylig har Kinas online utdanningsmerke Ape Tutoring fullført en ny runde på 1 milliard dollar i finansiering.

Li Yong, grunnlegger og administrerende direktør i selskapet, sa i et internt brev: «Ny investering er vår G -runde finansiering. Noen mennesker spøkte om jeg har tenkt å bruke alle brevene i brevene i finansiering i finansieringen av brevet. , er det ubestridelig at den nye finansieringsrunden gjenspeiler den kontinuerlige optimismen i vårt kapitalmarked for aper, og markerer også at online utdanningsselskaper har tatt den vanskelige og lange veien. «

Offentlig informasjon viser at aperådgivning ble opprettet i 2012. Den har for tiden en rekke online utdanningsprodukter som Ape Counselling, Little Ape Search Question og Zebra AI Lesson.Blant dem er ape -veiledningen den viktigste K12 -nettverkstimen; Engelsk for barn i alderen 2 til 8, AI interaktive kurs som tenkning.

Ifølge rapporter har selskapet gitt mer enn 400 millioner brukere siden etableringen i 2012.Fra mars 2020 har selskapet mer enn 15 000 ansatte i Beijings hovedkvarter, og 11 filialer har satt opp 11 filialer i 11 byer inkludert Wuhan, Shenyang, Xi’an, Chengdu og Changsha.

For rundt 15 måneder siden, i desember 2018, ble APE -rådgivning slått sammen til 300 millioner amerikanske dollar i F -Financing F -finansieringen ledet av Tencent, Jingwei Kina, Huaping Investment Group og IDG Capital.

«APE -veiledning vokser gradvis til et merke som er godt kjent for en studentbruker.»

Li Yong sa: «Siden fremveksten av Internett har folk spådd at utdanningsindustrien vil gjennomgå undergravende endringer, men gründere de siste 20 årene har ikke oppnådd dette målet. Nå er det to forhold i vår generasjon online entreprenørskapsprosess .

De siste årene, med populariteten og utviklingen av Internett, har online utdanning blitt en populær bransje innen utdanning og internett.

AI Media Consultation spår at innen 2020 vil omfanget av Kinas online utdanningsindustri nå nesten 454 milliarder yuan (64 milliarder dollar), og brukerbasen vil nå 309 millioner.AI Media Consulting -analytiker mener at ifølge utgivelsen av data som ble utgitt i 2018, på grunn av virkningen av denne epidemien, vil online -klasser dekke omfanget av nesten 300 millioner mennesker inkludert studenter og ansatte i den nye Crown -epidemien i 2020.Online -utdanning har innledet den første store kampanjen og anvendelsen av landet, og det kan bli en viktig node for utvikling av nettbasert utdanning.

Berørt av epidemien, står skoler rundt om i verden overfor dilemmaet med suspensjon av skoler og stopper, men utviklingen av nettbasert utdanningsindustrien har blitt ytterligere akselerert i dette øyeblikket.I følge markedsundersøkelsesselskapets app Annie Data, fra januar til midten av mars i år, rangerte APE -rådgivning først i «pedagogiske» applikasjoner i kinesiske appbutikker.

«På grunn av den kraftige økningen i antall brukere på nettet under epidemien, vil størrelsen på online utdanningsmarkedet fortsette å opprettholde rask vekst. Blant dem, online utdanning i grunnskoler og videregående skoler under påvirkning av presset fra videre studier er nøkkelfeltet læreren sa.

Undersøkelsen viser at omfattende online utdanningsprodukter er høye blant grunnskoleelever og ungdomsskoleelever.Blant de intervjuede online utdanningsbrukere i grunnskoler og ungdomsskoler, har 58,0%brukt omfattende online skoleprodukter for online læring, etterfulgt av fagrådgivning og lekserveiledning.

Ulempen med online utdanning har imidlertid gradvis dukket opp.Resultatene fra undersøkelsen viser at mer enn halvparten av grunnskolelærerne mener at studentene på nettet av elevene under epidemien er gjennomsnittlig, og bare 19,0%av lærerne mener at online læringseffekten er god og veldig bra.

«For tiden er personaliseringsegenskapene til forskjellige online utdanningsprodukter av forskjellige typer grunnskoler ikke åpenbare, og problemet med homogenitet av produkter er fremtredende. Med den enorme studentstørrelsen og skalafundamentet, og den kontinuerlige høye viktigheten av foreldre Utdanning om studentutdanning, nettbasert utdanningsmarked i grunnskoler og videregående skoler er enormt det er rom for utvikling i forskjellige segmenter.

I denne forbindelse forbereder og reagerer APE -rådgivning aktivt.15. februar lanserte APE Title Library -appen til APE Counselling Company «National Millions of Millions of People Online».I tillegg vedtar APE -veiledningen også «dobbeltlærersystemet» for å dele elevene i klassen i en gruppe og være utstyrt med en klasselærer.I tillegg til læreren i klassen, vil klasselæreren være ansvarlig for å løse tvil og planer for elever etter klassen, og formulere planer om å betale alle aspekter av studentenes læringsprosess.I løpet av den spesielle perioden av epidemien gjennomførte APE -rådgivning aktivt produkt iterasjon, og ga elevene en bedre opplevelse for elevene å «gå på skole».

31. mars ga Kunnskapsdepartementet et varsel som sa at den nasjonale eksamenseksamen for college ble utsatt til 7. til 8. juli.Overfor utsettelse av College Entrance Examination, kunngjorde online utdanning av ape -veiledningen 1. april at den vil gi en 90 -dagers tornestjeneste til kandidater over hele landet for å hjelpe kandidater med å planlegge og studere og oppnå omfattende forbedring før den eksamen.

Kurset blir undervist av lærerne ved College Entrance Examination Teaching Center, dekket av fulle fag, forklaringer og vitenskapelig planleggingsplaner for vitenskapelig planlegging.Samtidig vil app -appen for APE -rådgivning også invitere eksperter fra forskjellige fag i college -opptaksprøver for å personlig gi gjennomgang ideer og problemløsende ferdigheter, og lansere psykologisk rådgivning før eksamen, opplever å dele live leksjoner osv., Til Hjelp studenter med å forberede seg på inngangseksamen for college.Dette er også en gratis online læringstjeneste levert av online utdanning etter lanseringen av gratis live -klassen i epidemien.

«APE -veiledning har de ledende lærerne i bransjen. omfattende bekymret for læringsprosessen til hver student.

Bransjeinnsidere sa at med utdanning av foreldrenes omfang på fritidskurs, har penetrering av ekstra -kurrikulære online utdanningsprodukter blitt styrket. Lekserveiledning.I fremtiden, med den åpenbare trenden med online utdanningsprodukter, vil vertikale utdanningsprodukter på nettet være mer potensiale.

I januar i år ga Vipkid, et nettopplæring merke i Kina, ut det online live forelesningsmerket «Rice Network School» og kunngjorde at det har oppnådd Tencent, Sequoia Capital og Dark Horses 80 millioner amerikanske dollar i investering i serie A.Det er underforstått at Rice Network School er en liten klasse europeiske og amerikanske utenlandske lærere med grunnskole- og ungdomsskoleelever med grunnskoleelever og ungdomsskoleelever.

Ping en av Kina gikk også strategisk inn i verdens ledende online utdanningsgruppe ITutorGroup i form av kapital og ressurser i juli 2019. Denne veteranutdannings- og opplæringsinstitusjonen som har blitt etablert i mer enn 20 år har også blitt en del av Safe and Intelligent Education virksomhet.

«Vi har alltid vært veldig optimistiske når det gjelder online utdanningsmarkedet. Spesielt på grunn av de nylige epidemiske årsakene, har flere og flere begynt å prøve online utdanning for å fremme aksept av denne bransjen.» .