1. mai turister er opptatt av å bidra til markedet for turismebidrag i fylket

Yangcheng Evening News Reporter Liu Xingtong rapporterte: Den «1. mai» -ferien nærmer seg, og turistmarkedet har innledet en boomboom, og de nye forbruksegenskapene vises.Data for multi -plattform viser at den innenlandske langvarige turen og utgående reiser har steget, og turister er opptatt av å «ta 3 pauser og 9» for å ta tak i feil topptur.Under innenlandsk turisme har fylkets turisme fortsatt å varme opp og blitt et betydelig trekk i år;
Øst -Asia og Sørøst -Asia er fremdeles et populært reisemål for avkjørsel
Årets «1. mai», hovedpersonen i turistsangen med mellomstore og lange linjer, utgjorde den innenlandske langdistanse -reisebestillingen på CTRIP -plattformen 56%.TUNIUs «2024» 1. mai «Holiday Travel Consumption Prediction Report» viser at den første bølgen av reisetopper i løpet av ferien forventes å vises 27. april. Noen turister velger «Vennligst 3 Resort 9» for å bekjempe høytidsstrategien, det vil si Fra 28. til 30. april be om permisjon eller hvile, for å få en lang ferie i 9 dager.
Analysen påpekte at toppen av den «1. mai» høytidsreisetoppen ble konsentrert fra 30. april til 3. mai, og toppene og returtoppene på turen ble forventet å vises 1. og 5. mai.Per nå viser de siste «1. mai» gruppestrømdataene fra TUNIU at blant de populære destinasjonene i Kina, Shanghai, Beijing, Sanya, Nanjing, Guangzhou, Chengdu, Xi’an, Guilin, Zhuhai og Xiamen Ranks blant toppen .
Med forbedring av infrastruktur forskjellige steder og forbedring av reiselivsmottakelsesegenskapene, har flere og mer synkende markedsturisme destinasjoner økt raskt.Zhou Weihong, visedirektør for vår- og høstturismen, mener at å ta Guangzhou som et eksempel, som et populært innenlandsk turistmål, den unike geografiske beliggenheten og rike turisme -ressursene vil tiltrekke seg et stort antall turister å besøke og spille.Med forbedring av transport og innovasjon av reiselivsprodukter, har de synkende turistmålene rundt Guangzhou også blitt et populært valg for turister.
På Ctrip -plattformen, Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai og Huangshan ble de ti beste byene med den raskeste måten å bestille «1. mai» Holiday Hotel i år.Som «Semporna Naipin» og «Sørøst -Asia Ping Equipment», er søkevarmeveksten til søkevarmen i Weihai og Yunnan Xishuangna i Shandong åpenbar.
Samtidig bringer firelinjen og under byer, spesielt fylkets turismemarked (fylkes- og fylkesnivå) turisme, nye trinnvise økninger.Data viser at bestillingsordren «1. mai» Holiday County Market økte med 68%år -på -År, og billettordrer på naturskjønne steder økte med 151%år -år, var veksthastigheten høyere enn det nasjonale markedet.Fujian Pingtan, Guangxi Yangshuo, Zhejiang Anji, Jiangxi Wuyuan, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Yunnations Ownations Ownations Ownations Ownations Ownations Ownations Ownations Ownations Ownations Ownanes og Dyunang, Yunnan, Yunnan, Yunnan, og er Guinghon, og er Guinghon, Yunnan, Yunnan, Yunnan. plattform.Blant dem innledet Pingtan underverkene med «blå tårer» fra april til juni, og mange turister ville gå til «jage tårer».
Zhou Weihong -analyse, for Guangzhou -turister med relativt rik reiselivserfaring, når det gjelder innenlandske reiser, vær mer oppmerksom på turismeopplevelse og kulturell konnotasjon, og vær oppmerksom på utvekslingen og opplevelsen med lokal kultur: «Noen destinasjoner med historisk og kulturell arv og Naturlig natur har blitt førstevalget.
Det rapporteres at med bruk av den nye epoken med nasjonal turisme, har flere turister i små og mellomstore byer begynt å planlegge ut av landet.I følge Tongcheng reisedata er Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Phuket, Singapore, Osaka, Seoul, Dubai, Ho Chi Minh City og Chiang Mai de hotteste utgående destinasjonene i løpet av mai -høytiden.I følge CTRIP -data økte årets «1. mai» Holiday Entry Tour -bestilling med 130%år -år.
Etter 00, lidenskapelig å reise med turisme
Fra Zibo til Harbin, fra Tianshui til Kaifeng, til Dalian Port East Wuxing Street for å se på skip, og sjekke inn «Disney» i Chengdu.De unge turistene representert av studenter (18-22 år) ble den vitale hæren i reiselivsmarkedet, og de var aktive grupper i «1. mai» -ferien i år.
I følge CTRIP -data utgjorde andelen «1. mai» etter 1. mai 31%, en økning på 20%år -år -år.De ti beste turistmålene som er ivrige etter 00 inkluderer: Chongqing, Shanghai, Wuhan, Beijing, Nanjing, Tianjin, Xi’an, Changsha, Chengdu, Qingdao.Reiser med romkamerater og turisme, kan du smake på mat, sjekke inn og besøke museer i lokalområdet.
Når det gjelder Post -90- og Post -80 -tallets «arbeidere», er de opptatt av å fjerne «klassesmaken» på høytiden.Den «1. mai» Holiday Post -90s og Post -80s reisebestillinger utgjorde 58%. Opplev den thailandske klassen for å hylle «Ali», møte med venner for å klatre opp i fjellet som «Donkey Friends» … en serie populære operasjoner driver konserten og musikkfestivalen Search Heat for å øke med mer enn 10 ganger år – -år.
Deng Ziqi -konserter i Tianjin, Chengdu 2024 Tangyou Cup, og Tianjin, Xiamen, Changzhou og andre steder vil bli ønsket velkommen av turister; -år, hvorav utenlandske turister utgjorde 90%.
Den relevante personen som har ansvaret for Tongcheng Travel sa at mange konserter, musikkfestivaler og film- og TV -dramaer har blitt den nye vesken til «1. mai» turismeforbruk, og bringer mange destinasjoner «potensielle aksjer»: «Hua Chenyu «Daily Pressing Concert» Yantai Hoppet til toppen av den innenlandske turismenes popularitetsøkningsliste;
Rapport/tilbakemelding